Ostalo > Motocikli

Kawasaki 636

<< < (17/18) > >>

Jole.ri:
dignes iza na stender i naprijed pod vilice podbacis samo dva drvena coka i dignes i prednji kraj u zrak,da kotac nije na podu
samo ti netko mora malo pomoc

danc00:

--- Citat: Jole.rijeka - 23 Studeni, 2013, 14:01:59 ---dignes iza na stender i naprijed pod vilice podbacis samo dva drvena coka i dignes i prednji kraj u zrak,da kotac nije na podu
samo ti netko mora malo pomoc

--- Kraj citata ---

Pa tak i je, samo nisu dva nek je jedan  ;D

Di si Alfa, daj ti pogledaj te ručke, možda bi mogel znati od kojeg su modela Kawasakija !?

3alfa3:

--- Citat: danc00 - 23 Studeni, 2013, 13:18:07 ---Ova od kvačila ide gore, ali nije 100% klima se, jer rupa je veća nego kaj bi trebala biti, ali to je to, kratke su one koje hoću, taman mi odgovaraju za prste.
--- Kraj citata ---

1. Pojma nemam za koji motor je rucica kocnice
2. Velis, rupa je prevelika na kuplungu? A jel ima kakva piksa u originalnoj rucici? Na z750 i Versysu ima, i treba je izvadit i umetnut u novu rucicu (s tim da treba podmazat prvo vanjsku stranu pikse i/ili rupu na rucici da nema otpora kod rotiranja

efz:
Daj si ovaj put uzmi od the2wheels pusti to ak je koji $ skuplje ali kupujes provjerenu stvar i dode ono kaj narucis  :icon_thumright:

danc00:
Ma znam Nenad, ne jebe me sad 4$(bilo je i jeftiniji), nego sam tražil i prije nek sam pročital ove vaše postove di ste kupili, i dogovorio sam sve sa sellerom(top rated 99.2%) za koji model i koju boju, i kombinacija boja je ok, ali je nakaj zajebal kod modela... Uplati sam mu pare, pa nisam htio komplicirat, a uzeo bi od tog vašek pošto ste vi zadovoljni.

Na kraju krajeva, ručice su vrhunske, samo nisu za moj motor...čekam sad odgovor...

Kužiš definitivno mi se to ne vrača, a da stavim u prodaju trebam prvo odgonetnut za koji je motor :)

Za kolko dana ti su stigle ručice, i ti je dal tracking number?

@alfa- ma to je sigurno za ninju samo ne znam koje godište...sad moram po ebayu tražit takav izgled ručica, majko mila!
Gle, u original ručki imam piksu, ali to se tak ne dela, jer ručica za zx6r 03-04 po slici sa ebaya ima tu piksu, a ove moje nemaju.
Idem u garažu isprobat sad sa piksom....
jbt došel sad iz Zg-a i koji k se tam događa ja ne znam, ko da se vozim u pon ujutro...žvagu totalna po gradu  :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju