Ostalo > Motocikli
Kawasaki 636
danc00:
Svjestan sam toga, ali nadam se da ima "razumnih" ljudi :icon_thumright: Nemam original nosać i ne mogu si drukčije pomoč, a ne vidim razlog da ovakav način ne bi bio dobar pošto je vidljivost pokazivača i tablice jednaka kao na orig. nosaću.
Jbg napravil sam sve kaj mogu da bude slično, a sad ak će me zezat budemo vidli. A opet originalan nosač je kriminal na R moturu :toothy3: od strane puča :icon_thumright:
Jole.ri:
ma bitno da je tablica uredna vidljiva i na pravom mjestu.
problema neces imat
ali ako ti policajac hoce nesto nac naci ce
nije motor al je auto,tipu nije znao sta nac pa mu je nasao da mu prva pomoc ima isteknut rok trajanja i puf kazna.
inace to je bilo u slo.
a do duse kad mi je to lik to pricao ja sam i prvi put cuo da ona ima rok trajanja ;D
tako da svega ima.
eladio:
najpostenije je u bosni..
prije cca 7-8 godina, policajac nas zaustavi u golfu na putu za sarajevo,
i kad je vidio da je auto nakrcan svime i svacime.. samo je rekao , ajde da ne trazimo sta nevalja, a sigurno se nesto moze naci, 10 maraka se standardno plaća.
dali mu lovu, covjek nas jos fino informirao o cestama i slicno , i to je to :laughing7:
Tomi_ZG:
Danc E norma se da "sredit",ko da će to ko skužit,nije isto al npr. meni je otpala homologacija na kacigi od pranja i godina,fino našo od Araia na netu,isprintal i skombiniral na svoju,izgleda ko original,isto tak nabavil od Lea original papirnatu homologaciju,skeniral,pobrisal na kompu brojeve od tog spuha i ukucal svoje sa svog spuha,izgleda ko pljunuti original.
eladio:
neki bi rekli i bolje od orginala :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju