Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Malaguti f10 jadno!

<< < (3/6) > >>

Losinj:
hah ima jedan lik tu kod mene na otoku,kupio novi nrg i odma 7milja ulupo u masinu,kasnije ga murija zausavila pred tehnickim i uvela unutra,na valjcima je zavrtio 130km/h....e sad neznam sta ima unutra al znam da ima arrow spuh,dal sad lazu i valjci ko sto pricaju da lazu i satnice.

satnice lazu al ne toliko koliko se prica

3alfa3:
Na valjcima nema 2 najbitnije stvari - otpora ceste (ni prednjeg kotaca), a ni otpora vjetra.
Vjerojatno je vrtio 13000+ okretaja ukoliko je prica uopce istinita. Nek proba to na cesti pa bas nece ici toliko...

Losinj:
i to isto sto kazes  :ljetodobar:

andy:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Kolovoz, 2008, 18:07:11 ---
--- Citat: andy - 02 Kolovoz, 2008, 13:19:12 ---http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=1018264137365
vidi moje ::)

--- Kraj citata ---

serijski cilindar i getriba?
Ako jesu, onda je to oko 80-85 km/h max.
Uopce ne prevrtava, a sa serijskom getribom bi za sve preko 80-85 km/h trebao preko 10000 okretaja sto po zvuku cujem da nemas, a i (skoro) isti su okretaji u ubrzanju i krajnjoj
Za 120 km/h bi trebao valjda nekih (na pamet pricam, ali tu negdje) 13000 okretaja. Uz TP TPR kit i spuh koji toliko vrti OK, ali ovako...

--- Kraj citata ---

da serijsko sve, samo zx..
a i nemam te okretaje kak kažeš, čekam multivar da sredim to, onda bi trebo dobit malo bolje ubrzanje i krajnju :glasses9:

tomof10:
imam kit ,karb 17,5 malossi usis,red sponge, giannelli sp6,sad sam stavio vario kevlar i deltu sad leti u odnosu na ovaj video moram snimit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju