Tehnički kutak > Tuning skutera

SR 50 guši se i grije previše!!

<< < (3/6) > >>

ive_91:
rolice 6.5 gr. ako nemas spuh. ako imas 4.2-4.5 gr. oprugice orginal ako nemas spuh ako imas zute...

ako imas multivar onda 7 gr. rolice...  i dizna 100 je prevelka za gljivu 95 stavi. svjecka je sigurno crna i trokira na full gasu i trosi u pm.

igor.sb:

--- Citat: ive_91 - 04 Kolovoz, 2008, 23:06:49 ---rolice 6.5 gr. ako nemas spuh. ako imas 4.2-4.5 gr.

--- Kraj citata ---

koje su serijske role za diteca, odnosno karb masinu?

4,2-4,5 gledas po cem po karb masini? sa rezom i serijskim variom?

--- Citat: hgc - 04 Kolovoz, 2008, 21:58:06 ---sam kaj to meni neide baš nešto....pa bolje mi je išao ditech....  ???

--- Kraj citata ---

a sta si ti mislio? da ako ga pretvoris u karb da ce ici bolje  :toothy11:

hgc:

--- Citat: ive_91 - 04 Kolovoz, 2008, 23:06:49 --- svjecka je sigurno crna i trokira na full gasu i trosi u pm.

--- Kraj citata ---
najbolje kaj ne trokira niti je sviječica crna(onak svijetlo smeđa je) niti ne troši u pm...  :)

--- Citat: igor.sb - 04 Kolovoz, 2008, 23:14:33 ---a sta si ti mislio? da ako ga pretvoris u karb da ce ici bolje  :toothy11:

--- Kraj citata ---

pa kolko se pljue po ditechu kak ovo nevalja ono itd.. nadao sam se  da bude išao barem malo bolje... ;D

igor.sb:

--- Citat: hgc - 05 Kolovoz, 2008, 14:57:48 ---pa kolko se pljue po ditechu kak ovo nevalja ono itd.. nadao sam se  da bude išao barem malo bolje... ;D

--- Kraj citata ---

pa po ditecu se pljuje samo zato sto zdere svjecice tj. sto ''ne voli'' nase usrano gorivo

ide odlicno, kao ni jedan serijski skuter s karbom :icon_thumright:

hgc:
da to je jedan od razloga kaj sam išao na karb....bilo mi je dosta kupovanja svakih malo sviječice koja nije baš jeftina!!!!! :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju