Općenito > Propisi

sr125-registracija,hitno trebam pomoc.

<< < (4/5) > >>

skoda90:
Ja sam tamo prosao iz prve prije 2mj.
Ako nista drugo raspitaj se pa odi negdje dalje na tehnicki ja sam cuo da u josipovcu nisu toliko strogi  :dontknow:

walkay:
Nemoj mijenjati stanicu sad, idi gdje si i bio posto ti je tamo sad besplatno, tj. ne moras platiti pregled, a kad bi otisao na drugu stanicu tamo bi opet morao platiti pregled vozila. A sto je najgore, oni kad ti ukucaju broj tablice vide da si vec bio jednom na pregledu i zasto su te srusili, sve im pise na kompu, tako da ce te opet srusiti ako nisi napravio ono sto ti pise na papiru!

tommy:

--- Citat: igor.sb - 29 Kolovoz, 2013, 16:52:19 ---dobro znaš, znam i ja
ali velim ti kak to biva u praksi nitko te nece ic zajeb zbog nekog skutera jer nisi tablicu vratio na vrijeme

--- Kraj citata ---

ja sam jednom vratio tablicu nakon 2ipo mjeseca, nikakve opomene mi nisu dolazile za to vrijeme..

igor.sb:

--- Citat: Ivan46 - 30 Kolovoz, 2013, 09:32:46 ---e i registraciju cu morati platiti 420tehnicki i 490osiguranje,sve zajedno 900kn.

preskupo je,ja mislio da ce to biti negdje oko 700-750.

--- Kraj citata ---

prvu regu za 150ku sam platio 1200 (sa tablicom, papirima i porezom 200kn)
danas je to spalo na
430 tehnički
310 osiguranje s 50%

Ivan46:
ljudiiii,prosoooooooooooooooo sam tehnickiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,bas sam happy. :toothy9:

ali da mi laki,nije dao gumu i blatobran,nebih ga mogo regati.

sada moram skinuti retrovizore,opet vratiti tablicu kako je bila onako da je malo ukoso prema unutra i moram skinuti ta macja oko,i vratiti si neonke.

i onda cu opet biti cool,naturpijan decko. :)

eto fala svima na pomoci.

a sto se tice te stanice uvjek cu ici u nju,ta mi je najbliza od kuce,a i neznam ni di ima drugdje stanice,niti me zanima,sada znam sta se gleda na tehnickom,tako da ubuduce nece biti problema.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju