Općenito > Propisi

sr125-registracija,hitno trebam pomoc.

(1/5) > >>

Ivan46:
danas sam iso na tehnicki,da produzim registraciju.

i nije mi proso,evo dobio sam neki papir na kojem pise sta vlja na skuteru,a sta nevalja.

1.registraciske plocice,pricvrscene na neodgovoarajucim pozicijama na vozilu.
2.uredaji za osvjetljavanje i svjetlosnu signalazaciju
0313A6 Kadadiopteri,nedostaju.  (sta je to uopce kadadiopteri)
3.samonosiva karoserija,sasija i ostali dijelovi
0508A1 blatobrani,ne postoje.
4.prednja guma mi nevalja.
5.napajanje gorivom,cijevi za gorivo lose procvrsceno.
6.elektricni uredaji i instalacije(neuredno poslozeni po vozilu)

eto to gore mi pise na tom papiru sto mi nevalja,i sto moram rijesiti,i imam rok od 10 dana,a danas mi istice tzablica 29.8,i koliko imam vremena da smije biti kod mene,mislim kad bih ju morao vratiti u policiju?

njacte290:
U kojoj si to stanici za tehnički pregled bio??  ::)

nomad:

--- Citat: njacte290 - 29 Kolovoz, 2013, 11:02:58 ---U kojoj si to stanici za tehnički pregled bio??  ::)

--- Kraj citata ---

bolje pitaj sa cim je bio  :)

@ivan imas fore nekih 10 dana nakon isteka rege da sve rijesis.

Ivan46:

--- Citat: njacte290 - 29 Kolovoz, 2013, 11:02:58 ---U kojoj si to stanici za tehnički pregled bio??  ::)

--- Kraj citata ---
ma u onaoj jebenoj u driskoj ulici.

ima normalan nosac,orgilan od sr125 i tablica mi ide malo ukoso,i on kaze nevalja,ja ga pitam da malo ispravim tablicu da stoji ravno,on kaze da nemoze,da moram kupiti novi nosac.

guma mi prednja isto nevalja,ali nije toliko losa ima mesa na njoj.

zadnji blatobran nemam to cu morati nabaviti.

i za ono crijevo kroz koje ulazi gorivo u karb,moram to nekako pricvrstiti,a to nije nikome pricvrsceno,am lik je retrardiran,doslo mi je da ga posaljem u picku materinu.

ovaj blatobran i gumu cu valjda nabaviti,ali neznam sta da radim sa tim nosacem,neznam sta je to KADADIOPTERI,tida to nabavim,ma poludit cu.

i imam i neonke ispod skuteram, pa mi je i zato prigovara,i to cu morati skinuti.

Ivan46:
daj nemojte mi tu neke gluposti pisati,nemgo ako znate mi pomozite,sta da radim sa tim nosacem i sta je to kadadiopteri,to mi fali?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju