Općenito > Generalno o skuterima

Hrapave plastike

<< < (2/4) > >>

playaa:
ma tija bi ove hrapave na runneru pribojat nečim da izgledaju ki nove,el ima ta njihova siva boja neki poseban kod il? mislim se koliko dugo će trajat taj sprej od 15-20 kn,radije ih pripituran jedanput pa san miran duži period  :dontknow:

kengur:
samo fen :icon_thumright:

Aprilia97:

--- Citat: kengur - 27 Kolovoz, 2013, 21:06:53 ---samo fen :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Meni su malo blatnjave posto bivsi vlasnik nije pazio uopce na skuter...moze i to fenom?? Probao sam prat,ali neide nikak

dominik202:

--- Citat: Aprilia97 - 27 Kolovoz, 2013, 22:53:06 ---

--- Kraj citata ---

Meni su malo blatnjave posto bivsi vlasnik nije pazio uopce na skuter...moze i to fenom?? Probao sam prat,ali neide nikak

--- Kraj citata ---

gle nemoj sam kupovat autolakove jer te megacolor
happy color i te gluposti od sprejeva nista nevaljaju(crto sam grafite prije pa znam)
uzmi recimo mo tanu neku (Montana gold) tak se sprej zove
ili ako si iz zg imas u zagrebu u petrinjskoj chill shop se zove ducan za skate opremu
legalan je i tamo imas kvalitetnih sprejeva (Kobra, Montana...)
uglavnom nemoj ih piturat jer su plastike dovoljno hrapave da se na njih boja lijepo zakelji samo ih temeljito ocisti kolko god mozes... i bitno je da uzmes mat boju...

eto tak sam ja radio i pree zadovoljan sam, ak oces ostavi mail tu pa ti posaljem slike da vidis..

Jole.ri:

--- Citat: dominik202 - 28 Kolovoz, 2013, 00:35:26 ---
--- Citat: Aprilia97 - 27 Kolovoz, 2013, 22:53:06 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

gle nemoj sam kupovat autolakove jer te megacolor
happy color i te gluposti od sprejeva nista nevaljaju(crto sam grafite prije pa znam)
uzmi recimo mo tanu neku (Montana gold) tak se sprej zove
ili ako si iz zg imas u zagrebu u petrinjskoj chill shop se zove ducan za skate opremu
legalan je i tamo imas kvalitetnih sprejeva (Kobra, Montana...)
uglavnom nemoj ih piturat jer su plastike dovoljno hrapave da se na njih boja lijepo zakelji samo ih temeljito ocisti kolko god mozes... i bitno je da uzmes mat boju...

eto tak sam ja radio i pree zadovoljan sam, ak oces ostavi mail tu pa ti posaljem slike da vidis..

--- Kraj citata ---

i mora pazit da mu ne padne ni kap benze,jer ode sprej pa-pa.
nista od spreja,ako misli to kvalitetno napravit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju