Općenito > Propisi
Polaganje do 50ccm?
MarinM:
Ne,po novom zakonu sa 14 mozes ic polagat, sa 15 dobivas vozacku!! I oko 1300kn jeftinije nego 125 pa po meni isplativije akos e mislis vozit na skuteru, dok je za auto i s jednim i s drugim jeftinije 2000kn. Dakle vozis se 3 godine i vozacka te ispadne 1500kn
adam.grgic.3:
--- Citat: MarinM - 30 Kolovoz, 2013, 10:29:51 ---Ne,po novom zakonu sa 14 mozes ic polagat, sa 15 dobivas vozacku!! I oko 1300kn jeftinije nego 125 pa po meni isplativije akos e mislis vozit na skuteru, dok je za auto i s jednim i s drugim jeftinije 2000kn. Dakle vozis se 3 godine i vozacka te ispadne 1500kn
--- Kraj citata ---
ma di si to procito da mi je znat :laughing7:
shadow:
--- Citat: adam.grgic.3 - 30 Kolovoz, 2013, 13:02:47 ---
--- Citat: MarinM - 30 Kolovoz, 2013, 10:29:51 ---Ne,po novom zakonu sa 14 mozes ic polagat, sa 15 dobivas vozacku!! I oko 1300kn jeftinije nego 125 pa po meni isplativije akos e mislis vozit na skuteru, dok je za auto i s jednim i s drugim jeftinije 2000kn. Dakle vozis se 3 godine i vozacka te ispadne 1500kn
--- Kraj citata ---
ma di si to procito da mi je znat :laughing7:
--- Kraj citata ---
???
tommy:
ovo što je alfa napisao tako je do sad bilo, je li došao novi zakon nemam pojma :dontknow:
marine takav zakon je u njemačkoj :icon_thumright:
MarinM:
pa ja polazem trenutacno, ovaj tjedan ispit i dobivam vozacku! Imam 15
EDIT!
1. Liječničko uvjerenje koje možete napraviti u bilo kojoj ovlaštenoj medicini rada. (popis ordinacija medicina rada u Rijeci)
2. Najmanje 17 godina i 6 mjeseci starosti za upis "B" kategorije i "A2" kategorije,
14 godina i 6 mjeseci starosti za upis "AM" kategorije
15 godina i 6 mjeseci starosti za upis "A1" kategorije
23 godine i 6 mjeseci starosti za polaganje "A" kategorije ili
20 godina ukoliko već posjedujete 2 godine "A2" kategoriju.
3. Osobna iskaznica ili putovnica*
*U osposobljavanju kandidata za vozače mogu se uključiti i osobe koje nemaju hrvatsko državljanstvo, pod uvjetom da imaju odobren stalni ili privremeni boravak u Republici Hrvatskoj.
4. OIB i JMBG
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju