Tehnički kutak > Tuning skutera

Paljenje bez magneta - opticki senzor

<< < (2/3) > >>

No_One:
Hvala, sve sam nasao..hall sensor switch  ;D

neos 123:
stavi i ovdje bude li tko trazio da nade

giannelli:
koje su uopce prdnosti toga OSIM sto olaksas radilicu, kako rjesit ostae komponente sto se napajaju preko namotaja :dontknow:

zrakoplovac:

--- Citat: giannelli - 28 Kolovoz, 2013, 08:25:45 ---koje su uopce prdnosti toga OSIM sto olaksas radilicu, kako rjesit ostae komponente sto se napajaju preko namotaja :dontknow:

--- Kraj citata ---
to se samo za trke koristi kolko ja znam,tak da ti netrebaju namotaji za struju...
puno preciznije može dat iskru,i kao stabilnija je na visokim okretajima  :icon_scratch:

balki:

--- Citat: zrakoplovac - 28 Kolovoz, 2013, 10:45:00 ---
--- Citat: giannelli - 28 Kolovoz, 2013, 08:25:45 ---koje su uopce prdnosti toga OSIM sto olaksas radilicu, kako rjesit ostae komponente sto se napajaju preko namotaja :dontknow:

--- Kraj citata ---
to se samo za trke koristi kolko ja znam,tak da ti netrebaju namotaji za struju...
puno preciznije može dat iskru,i kao stabilnija je na visokim okretajima  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Što nije kut paljenja iskre ovisan o broju okretaja- tj da što je viši broj okretaja trenutak "iskre" ide "u for" tj biva sve raniji i raniji? Ja sam mislio da je to tako i da je to postignuto baš tim magnetom koji triga? Jel ima netko stroboskop da to provjeri?
(Ja sam ga imo i davno sam ga posudio nekom i nije mi se više nikad vratio pa dodatni savjet svima- alat ne posuđujte ili ako posuđujete onda OBAVEZNO vodite tabelu sa imenom, datumom i datumom vraćanja!)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju