Općenito > Generalno o skuterima

Baotian vs V-Click

<< < (2/7) > >>

PROOF:

--- Citat: Bruno1990 - 01 Kolovoz, 2008, 10:47:06 ---..:).. V-click ima disk-baotian nema( sto je cudno ja sam na baotianu imo disk ) :icon_scratch:..V-click ima veče svijetlo..valjda je zato peugeot.. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
baotian ima napred disk...

SlowRider:

--- Citat: Bruno1990 - 01 Kolovoz, 2008, 10:47:06 ---..:).. V-click ima disk-baotian nema( sto je cudno ja sam na baotianu imo disk ) :icon_scratch:..V-click ima veče svijetlo..valjda je zato peugeot.. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Ma kad pogledas usporedbu sve ti je jasno. Oni stavljaju kao prednost prozirne pokazivace smjera, a sto ako se meni svidja narandzasti? :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 01 Kolovoz, 2008, 10:54:41 ---

--- Kraj citata ---

Ma kad pogledas usporedbu sve ti je jasno. Oni stavljaju kao prednost prozirne pokazivace smjera, a sto ako se meni svidja narandzasti? :laughing7:

--- Kraj citata ---

Mozda ga imaju u dodatnoj opremi  ;D

SlowRider:
I cijena mu je 7.674,00 kn, al ce se netko namlatiti love ako to nekome uvali  ::)

hac:
ja imao na testu v-click,baotian sa pežo naljepnicama,rekao bi da su i te naljke kitajske

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju