Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
build a passion with sr
DinzPula:
Sve 5 ali radis poso a furas radilicu RMS...barem ono osnovno kupi kako treba.
niazinho:
to je dobra ideja, probat cu nac nekog ko se bavi plastikom
a auspuh sam uzo jer sam htio probat kakav je i u usporedbi sa zx-om je cak malo jaci u kriajnjoj brzini za nekih 5km/h, a i start mi je znatno bolji nego sa zx-om
za te novce je auspuh stvarno odlican, planiram uzet yasuni r, vise od toga ne, ali cak bi se usudio rec da yasuni r nije puno jaci od treka
--- Citat: DinzPula - 25 Kolovoz, 2013, 20:19:29 ---Sve 5 ali radis poso a furas radilicu RMS...barem ono osnovno kupi kako treba.
--- Kraj citata ---
tu radilicu imam i na neosu 20t+ km na sportu i dovoljna je za ovaj setup ne vrti se tolko jer nije prejak auspuh
Drnda:
sve sto sam vidio od rmsa do sada je bilo jako lose, iskreno, to nebih nikad sebi uzeo :dontknow:
a za spuh, trebao si odmah uzeti yasuni r jer je puno kvalitetniji, ovako si kupio jeftiniji spuh, poslije ces popusiti jos na prodaji i morati vise love nadoplatiti za yasuni...
niazinho:
vidjet cemo kad se rastepe hahah :icon_biggrin:
ma bit ce dobar dok ne uleti neki rabljeni yasuni
imas mozda kakvu ideju za ovaj rezervar kak bi to mogo sam izvest, ocistit ga od para nije problem.
cime bi se to dalo spljostit
Drnda:
industrijski fen, grijes sa njime i nekim ravnim sirim komadom stiskas u plastiku u smjeru kako bi htio saviti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju