Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner FXR 98'.... ozivljavanje...
black-rox:
Strava,a šta je bilo s wariorom ???
veka84sb:
Ajd sretno ,puno snalaziljivosti .... Stanje nije toliko lose ,da se to srediti.
Dali se moze i staklo npr. sajba od auta tako ispolirati?? Brisac mi je postrugao pa imam nekih gadnih crta koje naznam kako skloniti.
vjeko86:
--- Citat: veka84sb - 06 Kolovoz, 2008, 08:30:11 ---Ajd sretno ,puno snalaziljivosti .... Stanje nije toliko lose ,da se to srediti.
Dali se moze i staklo npr. sajba od auta tako ispolirati?? Brisac mi je postrugao pa imam nekih gadnih crta koje naznam kako skloniti.
--- Kraj citata ---
:nono: :nono:
ne može se,jedino mala mala oštećenja,
Nikon:
--- Citat: black-rox - 06 Kolovoz, 2008, 03:38:22 ---Strava,a šta je bilo s wariorom ???
--- Kraj citata ---
udrilo me auto u bok koje se polukruzno okretalo a ja se zabusia u parkirano auto :)
duje87:
hahha,evo nakon podosta vrimena..jer ovo je bia totalni pimp my ride..na skuteru nije nista valjalo,sve se trbalo minjat ili popravljat,od kompletne struje do kompletnog dovoda goriva,masina slozena do zadnje vide na novo i napokon je upalia..sad treba jos ostatke rijesit, plastike i pi*darije i to bi bilo to
i nek se gubi iz moje garaze :toothy9:
p.s. ovo sta mlije je jer nije zavidano kolino auspuha do kraja i nije stavljen filter zraka :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju