Općenito > Generalno o skuterima
Koliko ste KM prešli sa svojih 70ccm?
dhorvat:
Napravio 32 000 km sa Trophyjem, na 18 tisuća mijenjao karike i zazor je bio blizu kritične razine, al bi još vozio prije zaribavanja. Čak sam i dihtunge glave ostavil stare :toothy3:
Nakon 32tkm sam dal frendu kit nek se igra s njim, cilindar je bil ko špigl iznutra i vozil je još skoro godinu dana na nardu i dalje ne znam kak je završil :binkybaby:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Kolovoz, 2013, 14:43:37 ---
--- Citat: balicdim - 25 Kolovoz, 2013, 14:40:15 ---zimska vožnja na temperaturi ispod -15
--- Kraj citata ---
Ti nisi normalan :toothy12:
--- Kraj citata ---
No comment :o :o :o Najjače mi je bilo -10 i to na 3 minute vožnje 20-30km/h sa dvije trenirke i jedne traperice i dvije jakne i smrzo sam se ko p#čka :toothy12: :icon_biggrin:
balicdim:
ekipa koja me poznaje može to potvrdit....
ove godine i nadalje se garažira čim padne temperatura ispod nule, nemam love da svake godine kupujem kompletne termo grupe
dok sam vozio zračnjak nije bilo takvih problema, dok je kod LC druga priča....
dhorvat:
--- Citat: balicdim - 03 Rujan, 2013, 20:55:15 ---ekipa koja me poznaje može to potvrdit....
ove godine i nadalje se garažira čim padne temperatura ispod nule, nemam love da svake godine kupujem kompletne termo grupe
dok sam vozio zračnjak nije bilo takvih problema, dok je kod LC druga priča....
--- Kraj citata ---
Nadam se da si stavil karton ispred kilera po zimi :toothy11:
balicdim:
nikakvi kartoni, upaljen u garaži, izvežen, rad u leru dok se zakopčam i stavim kacigu na glavu i gas (čitaj max 30sec), imao je 16000km dok ga nisu ukrali, uz održavanje koje je imao i način vožnje mogao bi izvuć preko 30000km, no situacija se usrala i ništa od te kilometraže
jednom me ostavio na cesti, razlog svijećica se prehladila na niskoj temperaturi jer ga je ralica popišala ;D
original čajna termo grupa, gaženje od prvog dana i evo dok ovo pišem, dere me nostalgija za benellijem..... :'(
Grale:
Još si sigurno imal termostat izvađen :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju