Općenito > Generalno o skuterima
Koliko ste KM prešli sa svojih 70ccm?
jure vd:
malosi sport70 ,1700km trenutno...
lagano zaribavanje odmah poslje razrade na 500km i to kad sam mjerio krajnju gps-om pri brzini 92 po gps-u...bilo je buuuuuuu.. stao upalio ga i nastavio dalje ;D
promjenio klip reda radi mada nije bilo potrebe(možda) i otad radim mješavinu jer uljna pumpa malo ulja daje kad se goni do kraja i sad nema problema :headbang:
luna500rr:
kineski minarelli:
Malossi sport 70 - 6000km
nakon toga prebacio sve na talijanski blok napravio jos 2000km s sportom i onda se na forumu pocelo pricat o squishu, ogromnim karburatorima, turpijanju...otada je masina ko ukleta promjenio sam 5-6 70cc garnitura par serijal cilindara i par kila klipova na raznima base i midrace setupovima i kao ac i kao lc...nijedan setup nije trajao preko 500km...prosle sam godine napravio specijale na dva ac kita, prodao ih i slazem bb150 da me vise ne muce...
da nisam turpijao malossija, 100% sam siguran da bi dan danas vozio, a nebi ga ni otvarao prije 20000 zgazenih a tada samo karike i gas...
3alfa3:
--- Citat: Grale - 25 Kolovoz, 2013, 01:12:52 ---Od pocetka sezone do sad skoro 5000 s malossi sportom, nadam se jos nekih 40000 i onda zamjenit mjesta karikama :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
1. Jos 40000 pa mijenjat mjesta karikama? :)
2. Nemoj im mijenjat mjesto. Stavi nove kad dodje vrijeme (kilometraza koju zelis). Ne zato sto vise nisu dobre, nego sto su se prilagodile cilindru u ovoj konfiguraciji.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
3alfa3:
Malossi replika kit, 19karb, nardo. Vozio tako par tisuca km pa stsvio yasuni r. Na 10.000km promijenio klip sa karikama. Nepotrebno, bio je ko nov kao i karike, al vec sam imao novi klip pa sam ga ipak stavio. Tako napravio narednih 25.000km (mozda i vise) i prodao skuter koji je i dalje isao ko prvog dana.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Macak sf:
MHR replika,19 karb,yasuni r prešao za sada oko 5000 km i radi ko urica. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju