Tehnički kutak > Tuning skutera
Novo pitanje? .....4str.
Rossi:
--- Citat: replcnt - 01 Kolovoz, 2008, 11:14:05 ---
--- Citat: Rossi - 01 Kolovoz, 2008, 01:42:57 ---...karike su citave samo su pukle na mjestu gdje otpo komad klipa ..
--- Kraj citata ---
:toothy11:
e moj ivane, nikako sreće sa tim motorom kod tebe
--- Kraj citata ---
a jbg stas tako ti je to :D hehe ..na granici me vec zapamtili :D ko stlano u zagreb po djelove idem :D
SlowRider:
--- Citat: Rossi - 01 Kolovoz, 2008, 12:48:30 ---ma da puko je bio centralni pa otislo i kvacilo i zvono ..rolne su 6.1 bile tad jer je bio multivar...a motor mi radi na 9500 kad je na full gasu i max brzina...9300-9500 tako..i mislim da je to ok ....da nije uopste previse ...jer i zx ima rezonancu izmedju 9000-9500 rpm...ajde neko ako moze odgovorit na pitanja molio bi...bio bi veoma zahvalan...
--- Kraj citata ---
Nije bas tako. A ovo sto nemozes naci radilicu, nije ni cudo jer kad sam trazio prije 2 god sve jedan ducan u hr sam pretrazio i nisam nasao sto sam trazio ili nesto sl. Muka je naci rolice, a slidere za multivar ima samo 1 ducan u zg-u (za minarelli).
ivanm:
radilicu možeš ostaviti serijsku, promjeni ležajeve i semeringe, i vodenu pumpu repariraj..
sastavi klip i cilindar, poštelaj frgić, prijenos i vozi, prvih 300 km lagano, probaj sa težim rolama da se ne vrti iznad 8000 okr..
malo veću diznu stavi oko 75-80..
za brtvu nema veze jel 0.5 ili 0.6..
i tak je squish vjerojatno 1.8..
svječicu stavi NGK ili Denso platinum ili iridij, ove champion ništa..
Rossi:
--- Citat: SlowRider - 01 Kolovoz, 2008, 12:53:39 ---
--- Citat: Rossi - 01 Kolovoz, 2008, 12:48:30 ---ma da puko je bio centralni pa otislo i kvacilo i zvono ..rolne su 6.1 bile tad jer je bio multivar...a motor mi radi na 9500 kad je na full gasu i max brzina...9300-9500 tako..i mislim da je to ok ....da nije uopste previse ...jer i zx ima rezonancu izmedju 9000-9500 rpm...ajde neko ako moze odgovorit na pitanja molio bi...bio bi veoma zahvalan...
--- Kraj citata ---
Nije bas tako. A ovo sto nemozes naci radilicu, nije ni cudo jer kad sam trazio prije 2 god sve jedan ducan u hr sam pretrazio i nisam nasao sto sam trazio ili nesto sl. Muka je naci rolice, a slidere za multivar ima samo 1 ducan u zg-u (za minarelli).
--- Kraj citata ---
a znam eto ...i ja sma juce sve skoro obiso po Zg ducane nigdje nema radilice...oko 10-15 ducana sam obiso...a htio sam uzet radilicu pa stavit onda tek kit jer ...motor vec ima 15000km i ono nije bas mazen puno...nije zagrijavan redovno pa lagana voznja i to..to sma od skoro poceo....nego je ono upalis ..sjedes poslije 500m ..gas do kraja i to...pa kontam da nebi opet djabe sve rasklapo za 5000 km naprimjer jer ode radilica..da odma se i tog rijesim..frendu neki dan pukla klipnjaca popola (znaci dio koji klip tjera gore dole) na 20000km ...lezaje i semeringe mjenjo i stavio sport 70 ,odradio nekih 1000-1500km i otislo mu sve..zat se meni i ne stavlja bez nove radilice hehe....sto se tice zx ..negdje sam procito na forumu tu da je tako najbolje da radi izmedju 9300-9500...dobro radi on na 9300..na jedno 80 padnu obratji na 9300a do tada bude 9450..meni su ok 6.1 rolne jer nema rupe u ubrzanju nikakve ...mozda grijesim ali je i ovak ok hehe :D
ivanm:
čuj ak nema radilice u dućanima naruči izvana..
ili nabavi rabljenu neku..
inače serijska bi trebala bez problema tjerati gus kit..
ovo sa klipnjačom je bad luck..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju