Tehnički kutak > Tuning skutera

Novo pitanje? .....4str.

<< < (3/11) > >>

Rossi:
a morat cu negdje iz vana ....a mozda i necu reko mi je onaj iz autobila ...da nazovem sljedeci put sefa ,dao mi broj pa da se dogovorim da naruci iz splita ako cu 100% doc po to...da djabe ne dolazim odavde....ja reko ma znam da mora se kapara ostavljat i to..al kako cu kad sam iz bosne pa neda mi se stim zafrakvat..kaze ma nije to problem ako ces doc 100% samo nazovi sefa..dogovori se snjim..pa cu u skorije vrijeme opet Zg:D

igor.sb:

--- Citat: Rossi - 01 Kolovoz, 2008, 01:42:57 ---cijela termo grupa ima nekih 15000km..stim da su karike mjenjane 2 puta dosad...

--- Kraj citata ---

:icon_scratch:

Crazy Kuree:
Trebo si kupit klip za prvu specijalu ovaj sloj je vjerovatno dosta istošen... a za svjećicu ti nitko ne može reć ako neznaš koja je to toplinska vrijednost

Rossi:
ma ajde reko uzet cu onaj orginalni kakav jest....samo nek radi....sad pitanje jos jedno...kad se skida cijeli motor sa nosaca...sve sam po odpajo samo su mi ostale 2 zice koje su zajedno i idu u blok na magnet tamo...i gore meni se cini na aklumator...kako njih da otpojim ...gledo sam nema nigdje oni konektora pa da se isteka...ajde neka neko pomogne..da lijepo ocistim masinu jer je sva prljava i masna sa vana....

speed:
meni ovo vuce na falsh zrak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju