Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
koje roline na vx 200?
nrg123:
evo sad sam stavio prijenose od vxr i malossi variomat,u njemu su sad 13g roline ali se motor vrti na 7500,pa koje bi mi vi preporucili roline da stavim??
steeef:
probaj sa 9.5 gr
pralas:
--- Citat: steeef - 29 Kolovoz, 2013, 17:17:24 ---probaj sa 9.5 gr
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
na sličnom setup isto sa multivarom imam te rolice i skuter s njima najbolje ide,vrti se 8800-9000 kroz ubrzanje i toe to
nrg123:
a da probam stavit plavu polini centralnu i da ostavim 13g roline sta mislite je bi se onda povecali okretaji??
pralas:
--- Citat: nrg123 - 30 Kolovoz, 2013, 12:15:46 ---a da probam stavit plavu polini centralnu i da ostavim 13g roline sta mislite je bi se onda povecali okretaji??
--- Kraj citata ---
nemoj nista kemijat sa centralnim,serijska odlično radi svoj posao i na takvom setupu ju nema potrebe mjenjati...stavi serijsku centralnu od vxr-a i to je to...
evo ja sam bas jucer na identičnom setupu ko tvoj u multivar stavio 9.5gr rolice i skuter ide savršeno,točno ga kroz ubrzanje dobijem da zakuca 9000 okretaja i tu drzi,definitivno ima najviše snage na tim okretajima...probao sam ja razne kombinacije,od toga da mi vrti 8000-8500 kroz ubrzanje,i definitivno mogu reci da na 9 000 okretaja najbolje ide...pričao sam sa par ljudi koji su prije vozili vx200 i oni su to isto potvrdili...jednostavno swapanu masinu moras vrtiti vise od original vxr masine da bi isla dobro iako nikad nece ici kao vxr masina ;D
ako imas multivar onda mozes biti podjedak u ubrzanju sa serijskim vxr-om ali ce te u krajnjoj oderati bar za 10kmh po satu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju