Općenito > Propisi
Uvoz/unos motocikla za dijelove iz EU
TomTomislav:
Marac otkud misliš dofurat motor i koji za dijelove ?
Ako je Italija ili Slo mogu rješiti dosta po tom pitanju,ako treba kakav info pitaj !
marracc:
--- Citat: TomTomislav - 22 Kolovoz, 2013, 22:00:40 ---Marac otkud misliš dofurat motor i koji za dijelove ?
Ako je Italija ili Slo mogu rješiti dosta po tom pitanju,ako treba kakav info pitaj !
--- Kraj citata ---
Jos je to na informiranju samo. Gledao sam u Italiji, preko subito, Yamaha xj 600 diversion, za 800€, dupli disk naprijed ( novija verzija), kod nas od 1700€ do 2500€ , ak bi se carinio, 20% bi islo gore na cijenu kod nasih trgovaca ( sigurno 500-600€) plus jos dodatni troskovi, pa gledam kak bi se to dalo pretumbat najjeftinije
TomTomislav:
Trebaš za dijelove il za regat,nisam skužil.....
marracc:
--- Citat: TomTomislav - 22 Kolovoz, 2013, 22:36:16 ---Trebaš za dijelove il za regat,nisam skužil.....
--- Kraj citata ---
za dijelove me zanima info i postupak
TomTomislav:
Odma da ti kažem neisplati se uvoziti motor ovdje takav,jedino što ti je ispod cijene je motor možda do 2 godine starosti al sve ti to tu više manje...Netko tko uvozi više komada odjednom njemu se isplati !
Ako voziš iz Italije možeš ga i sam,ali mora biti uredno odjavljen,samo veliš dečkima da za dijelove.Kolega vozi tako i prije i sad u eu i nikad nije bilo problema.Dok u slo je druga stvar,da ide preko moraš u dijelovima,ili ako je regan nek ti ga vlasnik dofura i eto. ...Da ne piskaram,ako te sta detaljnije zanima,napisi na privat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju