Tehnički kutak > Tuning skutera
Due+ i mhr team auspuh
P.A.L.A.C:
da mos mislit sto ce poletit...
due+ na serijskom spuhu nema sanse da nije serijsku spuh ostavio neke posljedice, daj mi samo reci koji karb je u pitanju i ostatak djelova??
3alfa3:
--- Citat: P.A.L.A.C - 09 Kolovoz, 2008, 17:32:04 ---da mos mislit sto ce poletit...
due+ na serijskom spuhu nema sanse da nije serijsku spuh ostavio neke posljedice, daj mi samo reci koji karb je u pitanju i ostatak djelova??
--- Kraj citata ---
Heh, da...
Kit se sada osjeca ko covjek kojeg su zabunom zaboravili u sauni na 2 tjedna bez case vode.... ;D
coky:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2008, 17:35:38 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 09 Kolovoz, 2008, 17:32:04 ---da mos mislit sto ce poletit...
--- Kraj citata ---
Heh, da...
Kit se sada osjeca ko covjek kojeg su zabunom zaboravili u sauni na 2 tjedna bez case vode.... ;D
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
Dinac:
17,5
diznica je proborana na 75-80 , tu negdje oko te vrijednosti :)
vozim se na 3,5-4,5 % mjesavini
nisam tele da se vozim pod punim gasom, ako ga i napucam , napucam ga na semaforu na par sekundi, ostatak voznje je sa max i manje od pol gasa
a kakve posljedice bi ostavio serijski spuh ? :icon_scratch: Osim sto cu mozda popaliti katalizator, ako cu derat pod opterecenjem stalno
jbg, kako sam vec i napisao negdje, spuh je trebao doci kroz 2 tjedna, tako i ostali dijelovi , al eto produzilo se , a ja nemogu gledat skut da stoji :)
P.A.L.A.C:
popalit ces ti i due ne katalizator lol.
aj razmisli malo sto je alfa napiso o covijek u sauni, isto tak i kit, nema vode (benge) premal karb bez obzira na diznu, ne moze izbacit sve plinove jel je spuh prezatvoren samim time dolazi do pregrijavanja ili eventualno se vise grije (prelazi radnu temperaturu) dalje mozes sam zakljucit sta bi jos moglo biti...
znam dosta ljudi koji su tak sjebali i base kit kao dok im ne dodje spuh vozit ce na serijali s vecom diznom a znalo se dogadjat da im se pregrije koji put i zacvika ili sjebe klip, sljepi karike i sl.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju