Tehnički kutak > Garaža

baotian kako napraviti UREDAN styling

<< < (2/3) > >>

Aprilia97:
A sta mozes na njemu napravit da skuter ljepse izgleda?
Pevec boje su nikakve,ovo sta je Duka napravio predobro izgleda,popituraj ga u neku drugu boju,evo ja sam ti samo nabacio neku ideju.

Josip-98:
Ostavi ga serijski i zalipi koje 2 3 lipe naljepnice  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Rocky:

--- Citat: Josip-98 - 20 Kolovoz, 2013, 21:03:54 ---Ostavi ga serijski i zalipi koje 2 3 lipe naljepnice  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
tako je, seriala jos najljepse izgleda, samo kad se dovro opere i ulicka. a i sve ti ovisi koje boje ti je skuter, moj je crni i mom jebeno stoje zatamnjeni zmigavci,stop svjetlo i prednji far, hrapave plastike ljepo naspricaj kokpitom da su crne ko noć, stavi retrovizore od nekog drugog skutera jer su serijski ruzni.

steeef:
najveće selo je alu podnica.

duka:
hehe ma necu se ljutit neg rec hvala za pohvalu :)
al opet realno gledajuc to je 9ka koja i nije neki ljepotan, moze se tu stosta napravit al ima posla... evo ti primjer i ova slika pa pogledaj i jedan i drugi skuter iako od ovog drugog nemam bas nesto slika. mozes si stavit druge gume, meni osobno najbolje izgleda sava mc06 110-80-10 jer nije balonka ko sve ostale nego je guma s rubom :D jako tesko ju je stavit s felgom na masinu al kad se stavi ne dira se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju