Ostalo > Razne offtopic teme :)
Prijevoz skutera DU-RI
giannelli:
treba mi prijevoz skutera na paleti iz Dubrovnika u Rijeku.
zvao sam jadroliniju, overseas, hpexpress, cityexpress, intereuropa..
hp i city ex ne primaju palete od privatnika, overseas prima palete ali ne prevoze motore.
jadrolinija trajektom trazi 623kn, intereuropa prima paletu sa skuterom, 625kn
postoji li kakva jeftinija solucija? zna itko? :toothy3:
dachi:
ja sam slao runnera iz privlake(vinkovci) za porec prije cca mjesec dana za porec. Do 100kg su mi rekli 260 kn otprilike bez pdv-a i dok se to uracunalo ispalo me 326kn.
nista,dogovorio sam,dosli su ujutro i kako je skuter bio na paleti,ja i susjedi sad to tovarimo i on kaze ma to je do 100kg i tako da je ispalo jeftinije.. probaj s tim sto ti dode ako kaze da je preko 100kg nes smuljat kao da nije blabla ili mu reci da ces mu dat 50-100kn da napise da je do 100kg jer svejedno ces jeftinije proc,snadi se druze, na balkanu si :icon_biggrin:
gricko:
koji skuter,ako more stat u moje auto,plati koliko mogu popit puten i delivery safe
giannelli:
--- Citat: dachi - 20 Kolovoz, 2013, 12:09:00 ---ja sam slao runnera iz privlake(vinkovci) za porec prije cca mjesec dana za porec. Do 100kg su mi rekli 260 kn otprilike bez pdv-a i dok se to uracunalo ispalo me 326kn.
nista,dogovorio sam,dosli su ujutro i kako je skuter bio na paleti,ja i susjedi sad to tovarimo i on kaze ma to je do 100kg i tako da je ispalo jeftinije.. probaj s tim sto ti dode ako kaze da je preko 100kg nes smuljat kao da nije blabla ili mu reci da ces mu dat 50-100kn da napise da je do 100kg jer svejedno ces jeftinije proc,snadi se druze, na balkanu si :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ne zna jesam slijep ili nisi napisao kojom firmom si slao.
@gricko, u pitanju je dragster 125, bez masine, sastrane su plastike, i jos nesto dijelova sastrane. mislis koliko putem mozes/moze popit auto ili ti? i to u jednom smjeru? :laughing7:
dachi:
ocito sam zaboravio, intereuropom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju