Općenito > Generalno o skuterima
Gilera Runner SP180 - vaše misljenje
dominik202:
Pozz, ovako imam 16 god i kupujem 180-ku BB,
otvorio sam ovu temu cist da vidim sta vi mislite o tom skuteru, posto ste iskusniji i stariji od mene, pa eto ako bi mi mogli pomoc...
Recimo neke savjete da mi date za pocetak, (prije ovog sam imao runner 50cc serijala)
nemam vozacku, ali mislim registrirat motor i polagat :)
pa eto vase misljenje i savjeti neki po mogocnosti, o ponasanju s tim motorom na cesti do samog motora recimo sta sve bi trebalo pazit na njemu i tak to :D
neos 123:
bezveze ti vozacka kad je 180 ccm
motor je 180 cvaja...sta vise rec ...divlje brzo ziv na gasu
treba pazit da uvik ima ulja,da masina ne suska i ne drobi nista,da ne bali oko cilindra i spuha,matica van ti je bolji pa ako vec trazis trazi njega
dominik202:
--- Citat: neos 123 - 20 Kolovoz, 2013, 02:13:28 ---bezveze ti vozacka kad je 180 ccm
motor je 180 cvaja...sta vise rec ...divlje brzo ziv na gasu
treba pazit da uvik ima ulja,da masina ne suska i ne drobi nista,da ne bali oko cilindra i spuha,matica van ti je bolji pa ako vec trazis trazi njega
--- Kraj citata ---
ma dao sam vec pola novca za motor 2003 godina je zadnja godina proizvodnje sp-a
sad neznam dali on ima maticu van ?
i da,, po cemu je on bolji samo znam da je to ono di na deklu ima rupu i di viri onaj dio od getribe na cem kvacilo stoji ak se ne varam ?
a neznam sad kakav je ovaj 2003 god. cuo sam da su slabiji nego 99-2001 god... jer su ih zagusili ... :S
neos 123:
bolji je jer ti je to osnova za tuning...kazu da ima linearnije ubrzanje i sve
ako nije tajna kolko si dao....kakva je masina
kolko sam upoznat ovi iz 2003 imaju katalizator u spuhu pa samo kupis spuh bez katalizatora i eto
dominik202:
--- Citat: neos 123 - 20 Kolovoz, 2013, 02:23:45 ---bolji je jer ti je to osnova za tuning...kazu da ima linearnije ubrzanje i sve
ako nije tajna kolko si dao....kakva je masina
kolko sam upoznat ovi iz 2003 imaju katalizator u spuhu pa samo kupis spuh bez katalizatora i eto
--- Kraj citata ---
nije tajna... 6.500 sam dao motor je stvarno ocuvan ima 16.000km
vrijedi te novce sve radi...
a cek oce se glasnije cut ak stavim spuh od recimo fxr-a 98-99 godiste ?
kolko znam oni nemaju katalizator... i dali ce samim time bolje ic.. i dali znas mozda jesu 2003 godista (zadnja godista)
matica van il tranu ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju