Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji spuh na nrg???
P.A.L.A.C:
--- Citat: PROOF - 01 Kolovoz, 2008, 23:37:37 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 01 Kolovoz, 2008, 23:36:12 ---a neznam volio bi si uzet replicu, vidit cemo jos, mozda i bude nes od toga, kasnije mozda stavi malossi sport na to i milina. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a kaj od toga?
..::HiGh-MiDrAcE NrG PoWeR BlAcK EdItIoN::.. - in my memories :sad5:
:bootyshake: ...but for next season high-end nrg is coming... :bootyshake:
--- Kraj citata ---
ispravak, but for next season yamaha r6 is coming. :icon_thumright:
sta mislis zasto sam prodo novi tpr i s6 24mm karb i neke sitnice novo novcato, kad sam reko necu vise i gotovo.
PROOF:
bio bi veci gust sa high endom.....
P.A.L.A.C:
--- Citat: PROOF - 01 Kolovoz, 2008, 23:45:48 ---bio bi veci gust sa high endom.....
--- Kraj citata ---
ne hvala.
jednom midrace nikad midrace. :laughing6: :laughing6:
salim se sve je to lijepo divno i krasno, al opet nemos prismrdit nekom vecem motoru mozes u startu al to je k**ra*, a trosi ko brod manji, kida se svako malo, lezis svaki dan pod skutom, ne mogu vise nemam ni vremena zbog posla a bogami sa zivcima sam na Vi. :angry9:
dino gp1:
--- Citat: P.A.L.A.C - 01 Kolovoz, 2008, 23:49:12 ---
--- Citat: PROOF - 01 Kolovoz, 2008, 23:45:48 ---bio bi veci gust sa high endom.....
--- Kraj citata ---
ne hvala.
jednom midrace nikad midrace. :laughing6: :laughing6:
salim se sve je to lijepo divno i krasno, al opet nemos prismrdit nekom vecem motoru mozes u startu al to je k**ra*, a trosi ko brod manji, kida se svako malo, lezis svaki dan pod skutom, ne mogu vise nemam ni vremena zbog posla a bogami sa zivcima sam na Vi. :angry9:
--- Kraj citata ---
Vidiš da je čovjek sa midraceom pop**d*io , šta bi tek bilo sa hight endom!?
( mislim da bi skuter nakon 1000 km zatuko u zid :laughing7: :laughing7: :laughing3:)
dino gp1:
--- Citat: P.A.L.A.C - 01 Kolovoz, 2008, 23:36:12 ---a neznam volio bi si uzet replicu, vidit cemo jos, mozda i bude nes od toga, kasnije mozda stavi malossi sport na to i milina. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Uzmi ti replicu nećeš požalit, meni je isto u planu stavit malossi sport. Nešto mi zvučnici ne rade pa nisam čuo ovu replicu ali ću snimit na svom skuteru zvuk pa ću stavit da čuješ (tako bi se čula i na tvom nrg-u)!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju