Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji spuh na nrg???

<< < (3/8) > >>

_aerox_:
a top performances line??

dino gp1:
Ja imam mhr replicu, spuh je po meni best od base ( zato sam ga i uzeo ) samo je problem što košta kao spuhovi za jači midrace ali zato pruža odlične performanse, zvuk, ako nemaš love skupi pa kupi pravu stvar a ne sada npr. yasuni z (koji ti se ne sviđa) pa da kasnije žališ! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

mhr-team:
neznam svi nesto pricate da je skupa replica... al uzmite da recimo kromirani zx dođe oko 1350kn... a replica je 1600-1700 za piaggio (meni za sf-a je bila 1800, al ok).. i sad gledaj razlika je 250-350kn, al ti za tih 250-350kn dobiješ kao prvo bolji spuh, jači spuh, kvalitetniji spuh, bolji zvuk, i js ti na topu pise malossi, naravno nedobijes rolice i oprugice al dobijes pun kur... naljepnica... sad ja mislim da je to itekako realna cijena u odnosu na zx, rr,.....

dino gp1:

--- Citat: mhr-team - 31 Srpanj, 2008, 23:39:20 ---neznam svi nesto pricate da je skupa replica... al uzmite da recimo kromirani zx dođe oko 1350kn... a replica je 1600-1700 za piaggio (meni za sf-a je bila 1800, al ok).. i sad gledaj razlika je 250-350kn, al ti za tih 250-350kn dobiješ kao prvo bolji spuh, jači spuh, kvalitetniji spuh, bolji zvuk, i js ti na topu pise malossi, naravno nedobijes rolice i oprugice al dobijes pun kur... naljepnica... sad ja mislim da je to itekako realna cijena u odnosu na zx, rr,.....

--- Kraj citata ---

Istina :icon_thumright: :icon_thumright: :ali i jedan S6 R1200 je 211e pa ga usporedi po jačini s mhr replicom

igor.sb:

--- Citat: mhr-team - 31 Srpanj, 2008, 23:39:20 ---dobiješ kao prvo bolji spuh, jači spuh, kvalitetniji spuh, bolji zvuk, i js ti na topu pise malossi,

--- Kraj citata ---

definiraj bolji spuh, kvalitetniji spuh i bolji zvuk

::)

hrpa gluposti

a i palac wtf, kakva je to tema  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju