Tehnički kutak > Garaža

Derbi GP1 Racing MHR Replica by maXonja

<< < (2/2)

maXonja:

--- Citat: nomad - 19 Kolovoz, 2013, 18:59:11 ---Derbi  :love4: , prezalit necu sto mi je izmakao jedan kad sam ja kupovao skut...

Odlican je  :icon_thumright: samo naprijed.

--- Kraj citata ---

Hvala  :icon_thumright:

--- Citat: ivan salinovic sr sale - 19 Kolovoz, 2013, 19:36:49 ---uvijek su mi se sviđali pogotovo ta verzija sa lančanikom

--- Kraj citata ---

Kad sam odlučio kupiti skuter upalio sam njuškalo i išao gledat po redu skutere i čim je došao Derbi na red dalje nisam niti išao, odmah je odluka pala da mora biti Derbi GP1 i to baš sa lancem jer stvarno odlično izgleda sa njim.
I kasnije kad sam onda čitao ovdje po forumu kako svi pišu da je Open isplativiji jer nema lanca i jednostavnije je održavanje nisam požalio jer je Racing jednostavno poseban :love4:

--- Citat: giannelli - 19 Kolovoz, 2013, 21:19:07 ---odlican je, super mi je i boja, u takvu boju sam planirao svoju apriliu bacit. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Da, jako dobro mu paše. Inače je u originalu bio naranđasti (tako još uvijek i piše u prometnoj i knjižici vozila, kreten na tehničkom mi je zaboravio promijeniti u VIŠEBOJAN, a ja nisam odmah to niti skužio).
S obzirom da sam imao nezgodu sa njim odmah prvi dan kako sam stavio tablicu na njega (autobus stao da pušta ljude van, nigdje označeno da je autobusna stanica i još je k tome bio na pola ceste, ja ga išao zaobilazit, ispred autobusa mi izletila klinka pretrčavajući cestu, ja ju pogodio sa desnom stranom motora sa nekih 60km/h, pao zajedno sa curom i klizali se po asfaltu i motor i mi) vidi se na slikama da mu je desna strana na par mjesta poderana i to ću rješavati iduće godine.
U dilemi sam još kad ću to sređivati dal da ostavim tu boju ili da ga prefarbam u crno i rub felgi u crveno.

--- Citat: anton55 - 19 Kolovoz, 2013, 22:05:26 ---vidi se trud, al se sigurno isaplatio, a i ide to predobro

--- Kraj citata ---

Definitivno se isplatilo, leti kao metak  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju