Tehnički kutak > Garaža

aprilia sr 50 r

<< < (5/5)

maky_sr:
hvala na savjetima,za sad nisam imao u planu stavljat kit ali ko zna sta ce meni doc u glavu druge godine, tako da cu ipak pricekat drugu godinu sa auspuhom, a i zao mi tt-a tek ima 1000km

Tomi_ZG:
Pošto imaš TT sad stavljat Z je čista pušiona jer je samo mrvicu jači od TT-a,da si ga odma kupil ok al sad se ne isplati.
R može na serijalu i on je uz repliku vrh po tom pitanju,samo kaj se dosta visoko vrti al fino i ide.
I srka je apoteka.

maky_sr:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Kolovoz, 2013, 18:18:14 ---Pošto imaš TT sad stavljat Z je čista pušiona jer je samo mrvicu jači od TT-a,da si ga odma kupil ok al sad se ne isplati.
R može na serijalu i on je uz repliku vrh po tom pitanju,samo kaj se dosta visoko vrti al fino i ide.
I srka je apoteka.

--- Kraj citata ---

a znam da sam se malo zeje sa tt posto sam htio z-a, ali kad sam kupio sr-ku nisam se mogo vozit na seriali jer mi je to dizalo zivce, a tad nisam imo para za z-a

giannelli:
tt uopce nije los auspuh. u kombincij sa malossi sportom ide sasvim dovoljno.  :icon_thumright:

maky_sr:

--- Citat: giannelli - 23 Kolovoz, 2013, 19:24:56 ---tt uopce nije los auspuh. u kombincij sa malossi sportom ide sasvim dovoljno.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma znam da tt nije los, a srka ide 90 i nekaj sitno :skuter:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju