Ostalo > Motocikli
Kawasaki Z750
Caky644:
evo zanima me nesto o ovome motru moga bi bit sljedecu ljubimac pa da saznan nesto vise od iskusnih,uzea bi stariji model 2004,2005
svaki savjet je dobrodosa :hello:
tommy:
jedan od najbolji motora na svijetu ikad :icon_thumright:
OvErLoAd:
--- Citat: Caky644 - 18 Kolovoz, 2013, 17:59:16 ---evo zanima me nesto o ovome motru moga bi bit sljedecu ljubimac pa da saznan nesto vise od iskusnih,uzea bi stariji model 2004,2005
svaki savjet je dobrodosa :hello:
--- Kraj citata ---
Imam '04 godište, dobro služi, u ovih par godina i 10000km što ga imam nije bilo nikakvih kvarova.
Pripazi samo da nije prevelika kilometraža, makar sve ovisi kako je održavan i vožen pa ni to nemora biti razlog da ga ne kupiš, poslušaj kako radi da se ne čuju ventili (mislim da se na 48000 štelaju).
Ja bi ti preporučio noviji model koji se ljepše vozi (nisam probao ali tako se priča), jer ono što je poznato na Z-u da ovjes i kočnice ne prate snagu motora, primjeti se u vožnji, ali opet ovisi kakav ti je stil vožnje, moj je takav da me to ne smeta, one koje smeta kupili su krivi motor i trebali su uzet neku ninju ;)
Caky644:
to je motor sa koji cu ja prec kilometara i kilometara ne za divljanje nego za normalnu voznju zato bi i uzea njega da normalno sidin a i dalje iman 750ccm pod sobon da uvik mogu stisnut malo,svida mi se pre lip je eventualno bi otisa godisnje par puta na pistu ga raspuvat dobro,novi mi se ne svida...koliko san ima cut to su masine peri deri samo uredan servis i gorivo da ne bude zedan
OvErLoAd:
--- Citat: Caky644 - 18 Kolovoz, 2013, 21:53:39 ---to je motor sa koji cu ja prec kilometara i kilometara ne za divljanje nego za normalnu voznju zato bi i uzea njega da normalno sidin a i dalje iman 750ccm pod sobon da uvik mogu stisnut malo,svida mi se pre lip je eventualno bi otisa godisnje par puta na pistu ga raspuvat dobro,novi mi se ne svida...koliko san ima cut to su masine peri deri samo uredan servis i gorivo da ne bude zedan
--- Kraj citata ---
Najnižu potrošnju sam izmjerio 5.5l na 100km uglavnom oko 6 troši koliko sam primjetio.
Nezgodan je zbog nikakve zaštite od vjetra, da se stavit vjetrobran mali, ali neznam koliko to pomaže, a poružnjuje motor.
Druga stvar je loša pozicija za suvozača jer je vozač poprilično uspravljen a položaj sica tjera suvozača da se nagne prema napred (rep je kao na ninji) pa je na kraju vožnja u dvoje neugodna i za vozača i suvozača.
Uzmi u obzir i da je dosta težak motor kao i da zbog svojih nesretnih 81kw (1kw previše) upada u najskuplju kategoriju poreza (godišnjeg).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju