Tehnički kutak > Blokade
Baotian Silverstone blokade
Josip-zg:
aha dobar odgovorna moje pitanje lol
Bruno1990:
--- Citat: Josip-zg - 31 Srpanj, 2008, 17:05:02 ---rozi žicu neam ni moloćicu kod auspuha
na fergazeru sam skinuo di su ostale
--- Kraj citata ---
..onda vise niti nemas blokade.. ::) :laughing7:
Josip-zg:
nemguce ma iam negdje roza žica samo je treba nac ili neak druga blokada
dino gp1:
--- Citat: Josip-zg - 02 Kolovoz, 2008, 02:56:01 ---nemguce ma iam negdje roza žica samo je treba nac ili neak druga blokada
--- Kraj citata ---
Moguće, pa ide ti 65km/h i to je to, ako oćeš da ide više stavi onaj kit 80ccm pa će ti ići 80- 85km/h!
lukas93:
ja imam baotiana i skinu sam blokadu na fergi i motor mi ide 73 po reavnom i 80 pod brijeg frend mi je mjerio sa xt 125 x da nebi bilo da sat laze ako nemas kod akomulatora rozu zicu moras skinut sic i di ti one struje idu tamo ti mra biti ta zica a ako je nemas onda nemas elektronsku blokadu imas onda na variomatu skini dekl i imas kao neki prsten od pola milimetra i to skines a ako nemas ni tamo onda ti je na spulkji jedna blokada vidjet ces kako ide auspuh onda imas neku granu tanku i iz te grane ide cijev to je kao kataliztator i to bi trebo odrezat i onda bi ti trebo ziher ici 75 s time da si metnes rolice i da vidis po zelji novi fergazer i kit al ti nije potrebno ....a koji baotian uopce imas :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju