Tehnički kutak > Blokade
Baotian Silverstone blokade
R@kija:
--- Citat: filip-cpi - 03 Kolovoz, 2008, 10:44:26 ---
--- Citat: Josip-zg - 30 Srpanj, 2008, 19:46:03 ---Ovako sikinuo sam blokadu na baotianu on je malo drugačiji od ostalih jel nema blokadi u auspuhu i onu rozu žicu
ide 60-65
sad me zaniam di bi mogle bit ostale blokade ili ostala ja misli mda na variomartu kak to izgleda ima ko sliku ili nesto
--- Kraj citata ---
IMAS BLOKADU NA KARDANU!!!!
--- Kraj citata ---
ti imas bokadu u glavi...
SlowRider:
--- Citat: Josip-zg - 30 Srpanj, 2008, 19:46:03 ---Ovako sikinuo sam blokadu na baotianu on je malo drugačiji od ostalih jel nema blokadi u auspuhu i onu rozu žicu
ide 60-65
sad me zaniam di bi mogle bit ostale blokade ili ostala ja misli mda na variomartu kak to izgleda ima ko sliku ili nesto
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da nije mozda zaboravio iskljuciti blokadu difrencijala ???
lukas93:
kaj bi lagao sat ako mi je mjerio frend sa xt 125 x i iso je ko i ja i onda i jnemu sat laze daj nemoj zajebavat
sve zavisi koji baotian i tako svaki ima drugdje svi se nekaj prave pametni osim (slowa,brune i mexsa) kaj izmisljate blokade koje ni ne postoje
na baotianu je blokada na karburatoru onaj crni poklopac neki imaju na variomatu i na auspuhu i mozda kako kojem je elektronska blokada
i to je sve kaj baotian moze imat od blokada :headbang: :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: SlowRider - 03 Kolovoz, 2008, 11:46:31 ---
ide 60-65
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da nije mozda zaboravio iskljuciti blokadu difrencijala ???
--- Kraj citata ---
ja mislim,cudno mi je to kad izvadim iz baotiana poluosovinu,ide nekak bolje,sigurno zbog semerinaga na prednjim vilicama... :happy7:
lukas93:
da sigurno to je i zbog onog usisnika znac izbacuje suvisan zrak ba dobi na brzini i ubrzavanju kaj ne :laughing3: :laughing11: :headbang: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju