Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner SP180
Luksy:
ovo je sad prvi put da imam 180 runnera,na sta da obratim paznju najvise,kakve kvarove ona ima,koje su joj mane'?
DinzPula:
kakav vlasnik takvi kvarovi,ali sve u svemu obrati pozornost na temperaturu motor,znaci da je sistem za hladnjenje kako treba,dobra mišela i puno sretnih kilometra :D
Jole.ri:
ja sam imao BB na nrgu,nije lose.
al ipak je orginal najbolje,pametno si odlucio.
Luksy:
tocno kakav vlasnik takav motor i kvarovi,e tija sam pitat kad smo vec kod sistema za hlađenje onaj ventilator koji stoji na kileru na koliko on otprilike stupnjeva pocinje se palit,jer od kad sam kupija motor vozija sam ga dosta po suncu i po vrucem vrimenu i nikako da se upali,mozda i ne valja,ali kako da ga provjerim dali uopce radi?jel zna ko?
ma dosta sam se razmislja o tome,ima sam sve za sastavit ali ipak orginal je orginal :icon_thumright:
Jole.ri:
--- Citat: Luksy - 21 Kolovoz, 2013, 22:18:03 ---tocno kakav vlasnik takav motor i kvarovi,e tija sam pitat kad smo vec kod sistema za hlađenje onaj ventilator koji stoji na kileru na koliko on otprilike stupnjeva pocinje se palit,jer od kad sam kupija motor vozija sam ga dosta po suncu i po vrucem vrimenu i nikako da se upali,mozda i ne valja,ali kako da ga provjerim dali uopce radi?jel zna ko?
ma dosta sam se razmislja o tome,ima sam sve za sastavit ali ipak orginal je orginal :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa taj ventilator samo odspojis i direktno ga probas na bateriju dal radi.,nema puno mudrosti.
imas 2 zice.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju