Općenito > Propisi
Zbunjen skroz lol
Kiki Lead:
--- Citat: IKO - 31 Srpanj, 2008, 12:18:18 ---po zakonu sa 18 se dobiva A2,a tek sa 24 A,ka šta se već sto puta reklo,ali ne možeš još dobit A2 zato šta nisu izašle nove vozačke i nemaju ti di upisat A2 kategoriju,pa ti ostave A1.ja bio neki dan da mi dopišu A2 kategoriju jer san napunio 18 god. al mi je nisu upisali radi toga,ostala mi A1 :hmh: :sad1:
--- Kraj citata ---
Kak ti nemogu napisat lol,pa naprave ti novu vozacku,sta on meni ima sad oduzimat A kategoruju kad sam je vec dobio,nemre mi ju oduzet vise.
Proslo mi je 2 god od polaganja i dobio sam A kategoriju prije novog zakona,nemogu oni meni sad zbrisat A a upisat A2 lol...
IKO:
--- Citat: Kiki Lead - 31 Srpanj, 2008, 13:10:21 ---
--- Citat: IKO - 31 Srpanj, 2008, 12:18:18 ---po zakonu sa 18 se dobiva A2,a tek sa 24 A,ka šta se već sto puta reklo,ali ne možeš još dobit A2 zato šta nisu izašle nove vozačke i nemaju ti di upisat A2 kategoriju,pa ti ostave A1.ja bio neki dan da mi dopišu A2 kategoriju jer san napunio 18 god. al mi je nisu upisali radi toga,ostala mi A1 :hmh: :sad1:
--- Kraj citata ---
Kak ti nemogu napisat lol,pa naprave ti novu vozacku,sta on meni ima sad oduzimat A kategoruju kad sam je vec dobio,nemre mi ju oduzet vise.
Proslo mi je 2 god od polaganja i dobio sam A kategoriju prije novog zakona,nemogu oni meni sad zbrisat A a upisat A2 lol...
--- Kraj citata ---
ali ti si iša po A kategoriju prije novog zakona,a ja san iša prije tjedan dana,sad je skroz drugi zakon i ja nisan prije ima A nego A1 pa mi nisu izbrisali A nego mi je ostala A1,a tebi niko ne može uzet A kategoriju kad je kad si ti vadio vozačku bio takav zakon,ti si ovo sritno izbjega :BangHead: :cigle: :BangHead:
mrcina:
a jeste teški majke mi.
položio si po starom zakonu A1 i dobio je.za dvije godine dobio bi A po starom zakonu ali stari zakon nevalja od nove godine pa ti umjesto A dobiješ A2 kategoriju. i to je kraj svemu.
ti si polagao A po starom zakonu a položio poslije nove godine a imaš 18 godina nedobijaš A več onu koju dobijaš sa toliko godina A2 a A tek za dvije godine.
..::IVKULJA::..:
boli me k**ra* za novi zakon,,,imam A kategoriju od prosle godine i nemoze je pretocit u A2 da me jebes,ili kakve vec kombinacije postoje...jedino me jebe za B kategoriju sto nesmijem vozit 100+ks zato sto mi nijedan auto nema ispod... a i rijetko se proizvode dobri auti ispod 100ks...jedino sto nas oce sjebat da kupimo daciju logan,tico ili TATA-u pa da se mladi vozaju kao penzioneri...a moja stara koja krece na benzincu samo sa kvacilom ona smije vozit jaguara bemti slona
mrcina:
ivkulja onda se nemoj javljati jer ovo je enti put da to ponavljaš.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju