Općenito > Propisi

Pitanje vezano za prijepis motocikla

<< < (2/3) > >>

giannelli:
da.. a to podrazumijeva ovjeravanje odnosno placanje poreza na motocikl. a drugi vlasnik je onak mladji, malo neodgovoran itd.. vec vidim da cu se morat natezat ukoliko ne pristane odmah.

mozda postoji mogocnost ja se toplo nadam. :toothy11:

neos 123:
kolko ja znam to se moze i to se radi...kod nas je isto normalno da motor promine 100 vlasnika i kupoprodajnih samo sta niko porez ne placa i onda svi rade kao novi kupoprodajni od onog stae u prometnoj upisan i to je to

giannelli:
a to san i ja cuo.

svejedno idem u ponedeljak u policiju, obecao sam momku sto je u prometnoj upisan da cu se raspitat kod njih kako bi bili sigurni da on kasnije nece imat nikakvih problema. :icon_thumright:

pa napisen sta su mi rekli da i drugi znaju.

Aprilia97:
Komplicirano je to,imao sam istu situaciju u obitelji,ali oko auta..

Mozes s osobe A na osobu C,ali osoba B mora bit s vama kad opet budete radili kupoprodajni.

giannelli:
to onda nema nikakvog smisla. :toothy12: osim ako onda osoba B ne treba platit porez.

osoba a mi je dobar poznanik, s njim mogu odmah u ponedeljak rjesit papire, dok budem ganjao osobu b da plati porez pa da prepisemo papire proci ce ljeto :sad1:

sto cu na kraju morat ako se ne bude moglo bez posljedica napravit.

jer osoba A je dobila kaznu za ne vracanu tablicu, i predlozila kupoprodajni sa osobom B, on ga je onda morao odjavit, tablica je vracena sada. ne znam hoce to sto je*at stvar?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju