Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco Super 8 kit 70 ccm Najbolji auspuh, variomat ?

(1/6) > >>

igor.kablarevic:
Dakle Kymco super 8 2009 god.  Stavio sam kit 70 ccm  na seriski auspuh, seriski karb, sve serija. stavio sam vecu diznu 90 ( seriska je bila 82)
 Zanima me jel netko radio sta slicno na kymco super 8 Nije mi u cilju neko Brutalno nabrijavanje, ubrzanja mi nisu bitna nego bih htio krajnja brzina da bude 90-95 km/h. Trenutno mi je 80 km/h
Kupio bih auspuh stage 6 pro replica i neki variomat pa bih molio za pokoji savjet.

Hvala

Mikac21:

--- Citat: igor.kablarevic - 15 Kolovoz, 2013, 13:43:51 ---Dakle Kymco super 8 2009 god.  Stavio sam kit 70 ccm  na seriski auspuh, seriski karb, sve serija. stavio sam vecu diznu 90 ( seriska je bila 82)
 Zanima me jel netko radio sta slicno na kymco super 8 Nije mi u cilju neko Brutalno nabrijavanje, ubrzanja mi nisu bitna nego bih htio krajnja brzina da bude 90-95 km/h. Trenutno mi je 80 km/h
Kupio bih auspuh stage 6 pro replica i neki variomat pa bih molio za pokoji savjet.

Hvala

--- Kraj citata ---
tesko da ces sa tim auspuhom dobiti tu brzinu..koji kit imas?

igor.kablarevic:
malosi
[/quote]
[/quote]

igor.kablarevic:

--- Citat: Mikac21 - 15 Kolovoz, 2013, 13:58:27 ---
--- Citat: igor.kablarevic - 15 Kolovoz, 2013, 13:43:51 ---Dakle Kymco super 8 2009 god.  Stavio sam kit 70 ccm  na seriski auspuh, seriski karb, sve serija. stavio sam vecu diznu 90 ( seriska je bila 82)

Hvala

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
  koji ti preporucas ispuh? Malo sam gleda po tim testovima na netu i po forumima pa sam zakljucio da je taj solidan, bolji neko leo vince i tecnigas i ostali slicni
--- Citat: Mikac21 - 15 Kolovoz, 2013, 13:58:27 ---

Hvala

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Mikac21:
malossi koji??
vjerovatno sport imas...najbolje si uzmi yasuni z npr..cijena ti je kao i pro replica,,ali je puno bolji i trajat ce ti kit vjecno...naravno uz 17.5 karburator

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju