Ostalo > Razne offtopic teme :)

BIKERS HELP CALL

<< < (2/5) > >>

zekozna:
E, vidiš, to je to!  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Drnda:
kako to moze covjeku uljepsati dan...
ja sam eto prije par dana prateci maraton ladja morao rastaviti pola vx-a covijek neki stariji mi posudio svoj alat i njemu ispred garaze obavio servis i kako covjek nije htio uzeti ni kune, zahvalio mu se i produzio dalje  ;D

zekozna:
Eto, biti ćeš u mogućnosti popričati o ovome sa ekipom na SH... Ja na žalost neću ali ako tko putem do Vtc odluči ići preko Papuka prema Slatini pa zaglavi negdje... Moj broj je dostupan u aplikaciji...

Trebalo bi biti vidljivo i onima koji nemaju FB ali ako nije, jbg...

https://www.facebook.com/groups/163664777145226/165492796962424/

Ovdje imate prijavnicu i sve objašnjeno...

bosko:
Bezveze da je prijavnica složena preko lice knjige a ne direktno preko stranice, zeko ajd lupi nam neke njihove kontakte da se prijavimo

zekozna:

Evo, nađite si najbližeg člana koji je na listi i javite mu se. Bez ustručavanja, to su isto ljudi i to puno veći nego što se može zamisliti...

--- Citat: bosko - 15 Kolovoz, 2013, 22:29:10 ---Bezveze da je prijavnica složena preko lice knjige a ne direktno preko stranice, zeko ajd lupi nam neke njihove kontakte da se prijavimo

--- Kraj citata ---

jbg, svi dogovori i ideje oko toga su se razvijali preko lice knjige pa je tako bilo najbrže i podijeliti prijavnice...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju