Općenito > Generalno o skuterima
Več sam lud od kupovine skutera 50 cc
tommy:
--- Citat: karlo007 - 13 Kolovoz, 2013, 17:06:30 ---a
--- Citat: karlo007 - 13 Kolovoz, 2013, 17:05:19 ---a ovo http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/peugeot-ludix-49-cm3-oglas-5280233
--- Kraj citata ---
--- Citat: tommy - 13 Kolovoz, 2013, 17:04:30 ---za 800€ nađeš runnera 2003-04 u odličnom stanju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a za 100-200 E manje ???
--- Kraj citata ---
pa i za manje, ali 800€ je mislim neka maximala za runnera tog godišta što znači za 800€ nađeš "zdravka" :headbang:
a taj pežo je cirkus, gdje si ga samo iskopo, šta će ti to... :puke:
drži se italije :icon_thumright:
luka.ck:
Od svih skutera bi odabrao malaguti i to sa prvog linka. Vidi se da je skuter ocuvan.
Josip-98:
Nebi ovog peugeota ludix vozia nikad sta je ovo neki naked :toothy12:
zekozna:
A zašto si odustao od SR-ke ako si vidio da neki ljudi imaju problema sa injection sustavom? Pa imaš SR-ki i sa karbom i to su ti na izboru morini, piaggio i minarelli mašine...
Znam da ovo ispada kao svaki cigo svoga konja hvali ali ja recimo mislim da je sr-ka sa minarelli mašinom zvjer. Mala potrošnja, dobre performanse,... Niti piaggio nije loš, ali mi ide na živce frka sa ležajevima,...
dr.mrgood:
Ja kad bih bio na tvom mjestu ne bih se drzao iskljucivo Zagreba. Pa ne mozes ocekivat da sad netko prodaje skuter bas onakav kakav bi ti htio, i da je jos udaljen od tebe 5 km ili manje. Nadjes nekog frenda sa kombijem ili karavanom i odes po skuter ako je i 50 ili 100 km daleko, kakve veze ima...
P. S. Uostalom ako je skuter registriran i u voznom stanju, kad ga kupis dovezes se na njemu doma, ne vidim gdje je tu problem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju