Tehnički kutak > Tuning skutera
Baotian
lukas93:
ok gledali smo ali nema tog prstena skinut cu na fergi a za onu zicu nisam siguran jer mi je reko jedan lik kao da to nije
blokada ali cu se jos raspitati ..........hvala :laughing7:
SlowRider:
Ak ne nadjete niti jednu od tih blokada onda je cijeli skuter velika blokada :laughing7:
R@kija:
--- Citat: SlowRider - 30 Srpanj, 2008, 22:01:41 ---Ak ne nadjete niti jednu od tih blokada onda je cijeli skuter velika blokada :laughing7:
--- Kraj citata ---
BIG Potpis...
slow,to je onaj baotian kaj sam ti prico,i decki ,to je onaj baotian koji se procjenjuje na 2700kn ili kolko vec... :glasses9: :glasses9:
SlowRider:
--- Citat: rakitje00 - 30 Srpanj, 2008, 22:12:02 ---
--- Citat: SlowRider - 30 Srpanj, 2008, 22:01:41 ---Ak ne nadjete niti jednu od tih blokada onda je cijeli skuter velika blokada :laughing7:
--- Kraj citata ---
BIG Potpis...
slow,to je onaj baotian kaj sam ti prico,i decki ,to je onaj baotian koji se procjenjuje na 2700kn ili kolko vec... :glasses9: :glasses9:
--- Kraj citata ---
stari moj, da je novi 2700 nebi ga uzimao. Moram vidjeti jednog lika koji je navodno sredio baotiana da pici 80...
lukas93:
e sad sa se probudio i popizdio i sad idem skinut blokade valjda cu pogodit koja je roza :laughing9:a bas me briga ........ :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju