Tehnički kutak > Tuning skutera

Baotian

<< < (5/7) > >>

SlowRider:
Decki pa dosta vam je 65, jednom liku sam skinuo blokade i isti dan se razbio, ali varate se ako je u pitanju bila ljuta masina. Nylon gume su pokazale kako drze u zavoju u kojem moze samo on proklizati.

--- Citat: lukas93 - 31 Srpanj, 2008, 12:25:45 ---e slow jel imas ti kakve rolice  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Mislim da ti imam rolice. Ali nemoj mene okriviti ako te bude bacao na zadnji u startu.

lukas93:
e nema problema slow kaj mislis da ce bacat na zadnji ovogfa koliko para su te rolice  :icon_thumright:

Bruno1990:

--- Citat: SlowRider - 31 Srpanj, 2008, 12:26:06 ---Decki pa dosta vam je 65, jednom liku sam skinuo blokade i isti dan se razbio, ali varate se ako je u pitanju bila ljuta masina. Nylon gume su pokazale kako drze u zavoju u kojem moze samo on proklizati.

--- Citat: lukas93 - 31 Srpanj, 2008, 12:25:45 ---e slow jel imas ti kakve rolice  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Mislim da ti imam rolice. Ali nemoj mene okriviti ako te bude bacao na zadnji u startu.

--- Kraj citata ---
..hah..aj bar ce se moc po zadnjem vozit.. :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: Bruno1990 - 31 Srpanj, 2008, 13:18:37 ---
..hah..aj bar ce se moc po zadnjem vozit.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pod uvjetom da zadnja kocnica ima brz odaziv i da je sposobna zablokirati kotac.

lukas93:
trebam  rolice za baotian ako mi moze reci ko koje i od koliko grama trebam uzeti ....unaprjed hvala :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju