Općenito > Maxiskuteri
Variomat Nexus 250
fiatuno:
http://www.ebay.it/itm/VARIATORE-J-COSTA-J-COSTA-JCOSTA-JC624FS-EVO3-SPECIFICO-GILERA-NEXUS-250-/140915151188?pt=Ricambi_e_Accessori_Scooter&hash=item20cf329154&_uhb=1
Evo ima i i jeftinije
Sent from my GT-N8010 using Tapatalk HD
efz:
Svaka čast ako su ove cijene istinite, ali moram priznati da mi je to jako čudno :icon_scratch:
Etore:
To su ti cijene samo za Italiju, ja sam probao neke dijelove naručiti preko tog ebay-a ali kažu mi da isporučuju samo za Italiju. Pa ako imaš neku familiju, onda preko njih.... Ili ako netko zna kako se naručuje preko njih.??
SuperHik:
--- Citat: Etore - 21 Kolovoz, 2013, 22:23:45 ---To su ti cijene samo za Italiju, ja sam probao neke dijelove naručiti preko tog ebay-a ali kažu mi da isporučuju samo za Italiju. Pa ako imaš neku familiju, onda preko njih.... Ili ako netko zna kako se naručuje preko njih.??
--- Kraj citata ---
Ako ne šalju van italije, onda nikako... iako je sve to kao u lokalu, budući smo eu
Etore:
--- Citat: SuperHik - 21 Kolovoz, 2013, 22:58:11 ---
--- Citat: Etore - 21 Kolovoz, 2013, 22:23:45 ---To su ti cijene samo za Italiju, ja sam probao neke dijelove naručiti preko tog ebay-a ali kažu mi da isporučuju samo za Italiju. Pa ako imaš neku familiju, onda preko njih.... Ili ako netko zna kako se naručuje preko njih.??
--- Kraj citata ---
Ako ne šalju van italije, onda nikako... iako je sve to kao u lokalu, budući smo eu
--- Kraj citata ---
Pa da, a ja mislio sad smo u EU pa će biti lakše naručiti dijelove, ali još ništa....i onda ko voli nek izvoli, put pod noge ili pod kotače pa do Trsta...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju