Općenito > Propisi
speedfighter 2 50cm3 2003 g. plaćanje poreza
shegy:
26.7 kupljen skuter , nije plačen porez i registriran 2.8 , znači apsolutno nikakav porez nije plačen
a skoro mjesec dana od navodnog ''uvođenja''
znači prošlo na tehničkom i u osiguranju (ok obadvoje nema apsolutno veze sa porezom) al je proslo i u policiji kad su se ovjeravale nove knjizice i prijenos vlasništva
znači apsolutno sve ja obavljao i znam da me nitko nije pitao poreza
ko koga?
Marko8:
Ja pišem što znam kakav je zakon izašao, a to što su službenici tamo nesposobni provesti ga kako piše, to je druga stvar :dontknow:
shegy:
sutra idem za jedan auto platiti porez pa cu odma pitati
u 5 mjesecu sam isao u poreznu provjeriti katalošku vrijednost runera 50 2008 godiste i tam lik mi je rekao da oni nemaju katalog vrjednosti mopeda i da mi nemoze provjeriti (nelaze sigurno jer mi je vise puta i prije i poslije štošta provjeravao)
robertsostaric:
--- Citat: shegy - 11 Kolovoz, 2013, 19:05:07 ---sutra idem za jedan auto platiti porez pa cu odma pitati
u 5 mjesecu sam isao u poreznu provjeriti katalošku vrijednost runera 50 2008 godiste i tam lik mi je rekao da oni nemaju katalog vrjednosti mopeda i da mi nemoze provjeriti (nelaze sigurno jer mi je vise puta i prije i poslije štošta provjeravao)
ajde pa da vidimo
--- Kraj citata ---
TomTomislav:
Za to je odgovoran onaj tko te pustio,kolega je sad uzel apn 6 2000 i neka godina,prepisal ga na sebe,išel da ga bude regal,veli covjek dok ne plati porez nema rege.... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju