Tehnički kutak > Tuning skutera

Nesto na Baotiana

<< < (3/5) > >>

_aerox_:
pa nazoves musil,bencony,ing-kart i tak jos neke ducancice i pitas,to nije neki problem
 :toothy9: :toothy9:

Josip-zg:
treba pare za to hehe do 1000 kuan bi dao s novim kitom ali razmisli cu jos

X-Thug:
skupi lovu za polovni piađo ili yamahu.a to utopi nekom za dvadeset kuna ili baci u škovace,šta reć...nije to toliko loš skut ali ti imaš 15 ti ces jos narast i izgledat ces ka dite od 10 godina na onoj trokolici sa pedalama na prednjem kolu,a i taj skut ima mala kola(kako me strah tih malih kola) a i sa baotianom nista neznas sta ces dobit,dobar baotian mozes dobit isto ko i dobitak na lotu...

tuning jednog baotiana ti se ne isplati koliko ces ulozit u njega a koliko ces dobit i koliko ce to dugo trajati....

SlowRider:

--- Citat: Josip-zg - 30 Srpanj, 2008, 19:33:33 ---e di ima za kupit to sve osim rolica
nemoj mi samo reč benkony lol

kit ima u ing kartu za boatian 80 cmm a ostalo

--- Kraj citata ---

Mislim da na kit od 80ccm obavezno treba ici druga glava koja je predvidjena za taj kit.

Josip-zg:

--- Citat: SlowRider - 30 Srpanj, 2008, 21:58:30 ---
--- Citat: Josip-zg - 30 Srpanj, 2008, 19:33:33 ---e di ima za kupit to sve osim rolica
nemoj mi samo reč benkony lol

kit ima u ing kartu za boatian 80 cmm a ostalo

--- Kraj citata ---

Mislim da na kit od 80ccm obavezno treba ici druga glava koja je predvidjena za taj kit.

--- Kraj citata ---

hvala,i pitam da mi pomognete a ne koji da motor kupjem jel necu ocu baotiana  filozofiranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju