Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 WWW

<< < (3/4) > >>

jarun75:

--- Citat: Aprilia sr70 - 09 Kolovoz, 2013, 12:10:26 ---Pa koja ti je masina ? Minareli horizontal,Minareli vertikal.. nprm.. i kliknes na to..  :headbang:

--- Kraj citata ---

Kako mogu znati koja je mašina, da li po broju šasije ili nečem drugo.
Možeš li mi molim te objasnit koja je koja, neko mi je davno pričao da je unutra motor od "Suzukija", ne kužim se baš u to.
Hvala unaprijed

lp

Laki:
minarellli AC je kod tebe

Tomi_ZG:

--- Citat: Laki - 09 Kolovoz, 2013, 12:41:54 ---minarellli AC je kod tebe

--- Kraj citata ---
Najbolja mašina na srki 50,to će vozit još 100 godina

jarun75:

--- Citat: Laki - 09 Kolovoz, 2013, 12:41:54 ---minarellli AC je kod tebe

--- Kraj citata ---

Koja je to na kraju minarelli horinzontal ili vertikal ?

Ja znam da dosađujem vozim SR 10 godina ali nikad nisam nikaj otvaral na njoj osim sica i pretinca gdje je akumulator, ali ne kužim to baš, gdje da gledam dijelove, skinuo sam sa Warezbb service manual u PDF  za model koji imam neznam da li ga ovdje mogu postati tj. da li je dozvoljeno, a isto tako tamo mi ne piše koji je model hor. ili Ver.

Hvala unaprijed

Aprilia sr70:

--- Citat: jarun75 - 09 Kolovoz, 2013, 12:39:29 ---
--- Citat: Aprilia sr70 - 09 Kolovoz, 2013, 12:10:26 ---Pa koja ti je masina ? Minareli horizontal,Minareli vertikal.. nprm.. i kliknes na to..  :headbang:

--- Kraj citata ---

Kako mogu znati koja je mašina, da li po broju šasije ili nečem drugo.
Možeš li mi molim te objasnit koja je koja, neko mi je davno pričao da je unutra motor od "Suzukija", ne kužim se baš u to.
Hvala unaprijed

lp

--- Kraj citata ---

Minareli horizontal.. .imao sam takvu 50.000 km presao.. samo remen rolnice mjenjao. i sport spuh stavio... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju