Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
moderatori
mrcina:
čuj kako dugo živi onaj forum a kako dugo ovaj.
ovaj forum ti je star dva ljeta i izraso je u ovo što vidiš jako jako brzo kao gljiva poslije kiše, i što očekuješ od njega.
ima tu mjesta za dorade i izmjene ali zašto mijenjati nešto što radi perfektno, tek kad se počne rušiti i raditi više problema onda je vrijeme za izmjene i usporedo upditiranje foruma a dotad ugodno korištenje.
speed:
--- Citat: mrcina - 03 Kolovoz, 2008, 09:28:08 ---čuj kako dugo živi onaj forum a kako dugo ovaj.
ovaj forum ti je star dva ljeta i izraso je u ovo što vidiš jako jako brzo kao gljiva poslije kiše, i što očekuješ od njega.
ima tu mjesta za dorade i izmjene ali zašto mijenjati nešto što radi perfektno, tek kad se počne rušiti i raditi više problema onda je vrijeme za izmjene i usporedo upditiranje foruma a dotad ugodno korištenje.
--- Kraj citata ---
zivi 5 godina,a na ovom forumu je perfektno po meni,treba nekih sitnih detalja,ali to je zanemarivo
mrcina:
eto odgovor si sam dao. nemjenjaj dok sve radi.
speed:
--- Citat: mrcina - 03 Kolovoz, 2008, 12:37:55 ---eto odgovor si sam dao. nemjenjaj dok sve radi.
--- Kraj citata ---
a i da se treba mijenjati,,,nista do zime jer su svi na moru :laughing6: :laughing9:
mrcina:
nisu elad šljaka dok se drugi odmaraju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju