Općenito > Propisi

Od 01.07.2013. placa se porez i za mopede

<< < (4/9) > >>

balicdim:
jel to sad porez baziran samo na mopede pri kupnji ili kao i kod auta svake godine, da se nebi iznenadio kad mi dođe neka kuverta iz porezne a nije povrat poreza

3alfa3:

--- Citat: balicdim - 06 Kolovoz, 2013, 12:41:11 ---jel to sad porez baziran samo na mopede pri kupnji ili kao i kod auta svake godine, da se nebi iznenadio kad mi dođe neka kuverta iz porezne a nije povrat poreza

--- Kraj citata ---

Koliko sam shvatio, ne radi se o godisnjem porezu nego o porezu kod promjene vlasnika vozila.
al nebi me cudilo ni ovo sto spominjes. Recimo, 50tak kuna godisnje, tek toliko da ti Linic izbije koju kunu iz djepa  :toothy12:

ivanm:
još 2 godine bude linić haračio a onda bude na njegovo mjesto došao karamarko.. ::)

balicdim:
po dosadašnjim internet informacijama

POREZ NA CESTOVNA MOTORNA VOZILA
Porezni obveznik Pravne i fizičke osobe vlasnici registriranih putničkih automobila i motocikala
Osnovica / predmet oporezivanja Osobni automobili (do 10 godina starosti) i motocikli prema snazi motora iskazanoj u KW i godinama starosti vozila. Porez se plaća godišnje.

Porezna stopa (iznos)
Automobil Od 200,00 kn do 1.500,00 kn
Motocikl Od 50,00 kn do 1.200,00 kn

moped se nigdje ne spominje......zasad.....

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 06 Kolovoz, 2013, 12:53:49 ---još 2 godine bude linić haračio a onda bude na njegovo mjesto došao karamarko.. ::)

--- Kraj citata ---

...a onda smo najebali  :toothy12:

Uz iste ili vece poreze, postat cemo i katolicka djamahirija  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju