Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

MS Webshop -poklon bonovi

(1/3) > >>

balicdim:
Danas mi je sinula ideja poklon bonova na MS Webshopu kao što ima na dosta kojekakvih online shopova i općenito po svim trgovinama u današnje vrijeme

Dakle, predlažem, ili neke vrijednosti koje će vlasnik MS Webshopa unaprijed odredit ili na način da kad se odabere proizvod kao bon da se upiše vrijednost koja se želi pokloniti (naravno mislim na okrugle cifre) s time da bi bilo pošteno odredit i minimalni iznos bona jer bi bilo blesavo nekom poklonit bon u vrijednosti od 10-15kn....

Na ideju sam došao najjednostavnijom logikom svakog muškog bića,  šta kome kupiti za rođendan... a cuga koja se dijeli na rođendanima bi i najvećem alkosu došlo na vrh glave  :drunken_smilie:

Za ideju ne tražim nikakvu proviziju,  ali bi me obradovao bon za skorašnji rođendan  :toothy3: pa makar i prošao dok se ideja realizira  :toothy12:

Grale:
Kakav poklon bon, ja samo curi, familiji i prijateljima ispostavim ponudu  :laughing7:
Dobra ideja, ali kak misliš plaćat prek banke s njim?
Jedino ga poslat na adresu ili doć osobno?

balicdim:
Možda nešto u stilu kao kupon kod

Plaćanje kao i dosad,  internet bankarstvo ili opća uplatnica te nakon primitka uplate kupac dobije kod od prodavača te ga prosljeđuje dalje ili si ostavlja za crne dane

Nakon što je kupon izdan,  stoji negdje u serverskoj bazi te kad netko nešto naručuje u prilogu sa narucenim proizvodima daje i kupon kod koji mu umanjuje ukupnu cifru računa

OK znam da to nije jednostavno za napravit ali mislim da ideja nije loša

giannelli:
mislim da i MS shop moze zaradit na nacin da se stavi vrijednost kupona nor 3mjeseca. nakon 3 mjeseca kupon ne vazi i iznos ostaje u proracunu foruma. :toothy12:

nisam odavno kupovao nista sa foruma. je li i tu fiskalna blagajna dosla?

balicdim:

--- Citat: giannelli - 04 Kolovoz, 2013, 12:10:28 ---mislim da i MS shop moze zaradit na nacin da se stavi vrijednost kupona nor 3mjeseca. nakon 3 mjeseca kupon ne vazi i iznos ostaje u proracunu foruma

--- Kraj citata ---

to sam isto htio dodat, ali sam tipkao preko moba i nikad napisat šta mislim  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju