Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP-project :P
mako:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 10 Rujan, 2013, 11:51:21 ---nice job sa blokovima :icon_thumright: ali ima jos dosta tu za skidat vidi koliko sam ja toga skinuo (nije bilo jos gotov posao pa da nebi sad neki rekli lose si to napravio ili tak nesto :angry7: )
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201414194218200&set=a.2656925943789.280162.1275060344&type=3&theater
--- Kraj citata ---
znam da ima, ali onda bi morao i po cilindru dirat dosta, a posto je novi, malo mi ga zao :toothy9: kad nabavim jos neki cilindar onda lako blokove jos poturpijam... i kak ti se pokazalo to kaj si radio na blokovima? razlike ima? :toothy9:
--- Citat: Peksy - 10 Rujan, 2013, 12:01:10 ---Pajdo hahaha sve znas :P ajde zavrsavaj to ljut sam na tebe :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
hahaha, razumijem te stari :toothy12:
nrgmc2-tuning:
koristim dell'orta phbh 28 i v force 3 usis, prije prerade vrtio sam se sa optimalnom smijesom na dizni 125 ali opet nije bilo to to osijecao sam da moze se bolje "punit" jer kako znamo taj v force stvarno guta sve zivo :laughing7: a sad mi ta ista dizna nesto mala gledajuci po boji svijecice trebao bi obogatit sa 2-3 broja vise da bi se vratio na staro, vidim da planiras koristit i ti 28-icu pa to ti bude pomoglo uz sve ostale prerade jer po mome preradit bolkove nije potrebno do nekog karb od 26mm (najvise) nakon 26 svakome bi preporucio to da napravi :)
mako:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 10 Rujan, 2013, 13:28:14 ---koristim dell'orta phbh 28 i v force 3 usis, prije prerade vrtio sam se sa optimalnom smijesom na dizni 125 ali opet nije bilo to to osijecao sam da moze se bolje "punit" jer kako znamo taj v force stvarno guta sve zivo :laughing7: a sad mi ta ista dizna nesto mala gledajuci po boji svijecice trebao bi obogatit sa 2-3 broja vise da bi se vratio na staro, vidim da planiras koristit i ti 28-icu pa to ti bude pomoglo uz sve ostale prerade jer po mome preradit bolkove nije potrebno do nekog karb od 26mm (najvise) nakon 26 svakome bi preporucio to da napravi :)
--- Kraj citata ---
ajde vidjet cemo, bas me zanima :toothy9: a kak ti se cini taj v-force naspram obicnih paketa? koji rezim rada je bolji s njim?
2TDottore:
hmmm zanimljivo...rama od runnera 50,nosac od pedesetke,fxr masina i jos hrpa detalja.... to me podsjeca na jednog trkaceg runnera kod nas samo kai ti je u cijeloj toj prici visak zadnji disk da bi bio u trendu :glasses9:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 14:20:06 ---
--- Citat: nrgmc2-tuning - 10 Rujan, 2013, 13:28:14 ---koristim dell'orta phbh 28 i v force 3 usis, prije prerade vrtio sam se sa optimalnom smijesom na dizni 125 ali opet nije bilo to to osijecao sam da moze se bolje "punit" jer kako znamo taj v force stvarno guta sve zivo :laughing7: a sad mi ta ista dizna nesto mala gledajuci po boji svijecice trebao bi obogatit sa 2-3 broja vise da bi se vratio na staro, vidim da planiras koristit i ti 28-icu pa to ti bude pomoglo uz sve ostale prerade jer po mome preradit bolkove nije potrebno do nekog karb od 26mm (najvise) nakon 26 svakome bi preporucio to da napravi :)
--- Kraj citata ---
ajde vidjet cemo, bas me zanima :toothy9: a kak ti se cini taj v-force naspram obicnih paketa? koji rezim rada je bolji s njim?
--- Kraj citata ---
imao sam maloprije priliku procitat da taj v force je i nije nesta :sad3: naspram seriskog ili vl13?? covijece pa guta ko V8 :laughing7: jako jako dobra stvar samo trebalo bi preradit onaj dio koji vodi smijesu u pak i sirit ga po sirini prirubnice tako da smijesa ima ljepi i ugudan put do svijecice :toothy12: a na to jos i blokove preradio tako da se sveto ljepo poklapa za optimalni rad i naravno si jako dobru stvar to sto si isao pijeskarit ja samo to malo ispolirao jer nisam imao kome odnest to na pijeskarenje :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju