Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP-project :P

<< < (5/28) > >>

mako:
evo malo novosti nakon duze vremena :toothy9:

olaksana glavcina, i skinuta kruna sa ventilvara, nesmije mu bit pretesko :toothy9:

i auspuh koji ce bit za pocetak na njemu :toothy9:

walkay:
Zanima me koliko ces dobiti sa olaksanom remenicom, sad bi trebao i magnet olaksati...  :icon_scratch: isto tako za glavcinu. Inace super posao, jako dobro napravljeno!

mako:
Ma to su sitnice koje se ni ne osjete, ali posto ce to bit kao neki trkaci runner, sve kaj je viska ce se maknut :icon_tongue:

nrgmc2-tuning:
nekuzim onog koji kaze da se nista ne dobije sa olaksavanjem  :dontknow: po meni to bi svako trebao napravit, ja sam to napravio i motor stvarno je bolje isao i dizao okretaje i vrtio se jednostavno lakse pa kad sam vratio seriski magnet znaci nista tokareno itd  ono vozim se i gledam koji k*rac sad ne ide motor ali eto pa opet vratio tokareno i cupa kid ubija :D

mako:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 05 Rujan, 2013, 12:22:15 ---nekuzim onog koji kaze da se nista ne dobije sa olaksavanjem  :dontknow: po meni to bi svako trebao napravit, ja sam to napravio i motor stvarno je bolje isao i dizao okretaje i vrtio se jednostavno lakse pa kad sam vratio seriski magnet znaci nista tokareno itd  ono vozim se i gledam koji k*rac sad ne ide motor ali eto pa opet vratio tokareno i cupa kid ubija :D

--- Kraj citata ---
Mislio sam konkretno na ventilvar, jer sam probao sa i bez krune i nema razlike, jasno da bi se sa vise takvih sitnica nest osjetilo..

A ovo kaj se tice magneta nisam znao jer nisam ni probao, ali dobro je znati, probat cemo ...svaki savjet a i kritika su dobrodosli :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju