Ostalo > Motocikli
MZ dvesta pedeset ETZ
Ivan46:
to moj stari vozio,tamo negdje pocetkom 80-tih godina imo je njih 3 ili 4,dobar ti je to motor,. :icon_thumright:
zelim ti puno predenih km sa njim. :icon_thumright:
Rocky:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Kolovoz, 2013, 13:19:28 ---ulje u vilicama, lageri volana kontrola, vidi gume koliko su stare, provjeri zbice jel su dobro zategnute + sve ono sto znas da treba :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da to i je u planu sad preko zime složit, ulje u vilicama, semeringe, lageri volana su dobri, niš nema lufta, felge su ravne nikaj ne trese i ne felša ( valjda bi se osjetilo na 130 po Slavonskoj ) problem mi je pumpica od prednje kočnice, pušta ulje. tu planiram ugradit neku od skutera ako bude pasalo pa sam miran. možda treba samo gumice promjenit nezz treba raskopat. neki dan je tek stigo u garažu sav prašnjav od stajanja. eto do sad jedino kaj sam napravio je da sam ga cijelog obriso malo ispoliro ove kromirane dijelove, promjenio ulje u mašini ( hipenol gtl 90 )
--- Citat: Ivan46 - 03 Kolovoz, 2013, 13:25:07 ---to moj stari vozio,tamo negdje pocetkom 80-tih godina imo je njih 3 ili 4,dobar ti je to motor,. :icon_thumright:
zelim ti puno predenih km sa njim. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa iskreno nadam se da bi to trebalo trajat, kolko sam čuo mana im je struja, tj regler i dinamo :/ napravio sam do sad nekih 50km po gradu i mogu reć da se ljepše sa tim vozit nego sa skuterom, potrošnja jednaka ko cvaji 50cc a ide puno bolje :)
3alfa3:
Ma to je trajni motor. a i dijelovi su jeftini. Ak se brines o njemu, trajat e ti cijeli zivot (dok se ne satres snjim) :icon_biggrin:
Ivan46:
e koliko si para dao za njega,?
ima jedan decko u mom nasljeu mz125,pa se nekad vozi sa njim,ali se ruzno cuije,slabo vuce,masina je u losem stanju.
Rocky:
da, zaboravih napisat, godina je '88. na vuri 8600km mada mislim da to ima 5x više, na mašini se vidi da je dihtmasa među blokovima znaći neko je već raskapo al ko ga jebe, dok vozi vozit ću se kad stane ide mašina na stol. našo lika u ZG kaj nabavlja sve moguće originalne dijelove za te stare motore tako da se za to nemoram brinut di ću kaj nabavit ( mađarska ne dolazi u obzir )
--- Citat: Ivan46 - 03 Kolovoz, 2013, 13:38:44 ---e koliko si para dao za njega,?
ima jedan decko u mom nasljeu mz125,pa se nekad vozi sa njim,ali se ruzno cuije,slabo vuce,masina je u losem stanju.
--- Kraj citata ---
hm a igrala je neka zamjena i nadoplata još, kad bi preračunao oko 7000kn :/ možda je puno možda nije, kad gledam kaj sve po njuškalu ima ovo je apoteka.
meni iskreno ovo ima preljep zvuk, 125 je preslab, ovo je mrcina, oko 8 sekundi do 100-ke :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju