Ostalo > Sportski kutak

Borilacki sport -preporuke

(1/3) > >>

Pulss:
Eo ove godine cu cesce bit u gradu, pa da to iskoristin, tia bi upisat nesto..

Od svih vjestina nekako mi je box najprivlacniji, kickbox mozda.. Judo vec dosta god treniran, bia san na dosta natjecanja, al u zadnje vrime bas ne pa eto, otisa trener  :sad1:  Kakav je muai thai ?

Bilo tko, ko ima nekakva iskustva, iz ovakvih sportova il preporuke neka napise svoje misljenje i iskustva, nikako da se odlucin, a virujen da vas ode dosta trenra  :toothy11:

Fala

Mikac21:
Ja pomalo treniram kickbox, isto sam poceo malo i jiujitsu,predobro je..volio bi jednog dana Andersona Silvu prebit,ko sto ga je i Wiedman,neznam jer pratite UFC :icon_biggrin:

giannelli:
kao sto mickax kaze, kickbox ili obican box, ovdje u dubrovniku sam nazocio par treninga  koje vodi Maro Perak.

znaci najvise se na kondiciji radi, takav napor se ulaze u treninge, ljudi  slabije fizicke spreme tesko da bi izdrzali dva treninga onih koji treniraju vec 2-3mjeseca. uz koristenje proteina misicna masa se podupla u malo vise od godinu dana, vidio sam slucajeve.  :toothy12:

a jiujitsu, capoera itd mi se cini nekako mlohavim :dontknow:

Pulss:

--- Citat: Mikac21 - 03 Kolovoz, 2013, 05:36:26 ---Ja pomalo treniram kickbox, isto sam poceo malo i jiujitsu,predobro je..volio bi jednog dana Andersona Silvu prebit,ko sto ga je i Wiedman,neznam jer pratite UFC :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Pa majku mu ako pratis, valjda ne mislis da ce revans imat isti ishod  :laughing7: Jest da je silva budala i treba mu je onakav nokaut kad se preserava

kakav je kickbox, sta najvise zahtjevaju tamo, kakvi su treninzi ?

A taj maro perak konj mi je pa u ocima nakon borbe sa sapom  :redface:

skipper_2t:
boks je meni iskreno dosadan,razlika izmedu kickboxa i tajlandskog boksa je ta sta u tajlandskom imas borbu u klincu,koljena,laktove i bacanja,inace i jedan i drugi sport su dosta zanimljiviji od boksa zbog veceg spektra udaraca i serija,treninzi su ti uglavnon svi isti,imas dane kad se radi snaga i kondicija i dane kad se radi tehnika,sad sve ti ovisi do trenera kako ih on odraduje,uglavnon neces falit ako upises bilo sta samo triba imat volje i para jer nije to jeftin sport,naravno ako se oces malo ozbiljnije bavit sa tim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju