Tehnički kutak > Tuning skutera

HITNO pitanje u vezi Karb ?

(1/3) > >>

Crazy Kuree:
Nikako nemogu poštelat delorto phbn 17.5 LS ima diznu 90 i gljiva je TNT (neka ko helix) protočnija od e5, nisam mu htio mučit se oko podešavanja dugo jer nema čoka (manualni) znači rupa samo gdje je čok, dal se to može kako sredit ili mora imat čok ? sa 90 diznom i tom gljivom mu bude premalo zraka a sa e5 još manje zraka tj više trokira

SlowRider:
Ako nemas coka a samo je rupa otvorena, onda ti je "cok" stalo upaljen.

Crazy Kuree:
To je i meni na pameti zato sam mu reko da nabavi čok... Dal se to može sredit nekako da čok bude "spušten" a da se ne kupuje?

SlowRider:
Jedino da nabavis onaj pipac ili istokaris sto zatvara dodatni dovod goriva.

Crazy Kuree:
Riješio sam, ipak sam moro stavit svoj naštelani 21 koji je stajo i nije bilo do njega haha taj dječko kupio u njemačkoj polovni yasuni R i blokada u prigušivaču bila  :toothy10:  vjerovatno ta budala iz njemačke prodala zbog toga  :laughing6: a karb sam riješio tak da sam vijak istokario i na kraju ostavio navoj da se more zavrnit, stavio stvrdniti silikon i onda vijak zavrnio sad letiiii aerox predobro ide a ima MHR 2005 multivar (moja preporuka svakom,stvarno je najbolji koji sam dosad vidio variomat), malossi gus, yasuni R, 17.5 + gljiva TNT, ima ubrzanje kao moj skuter sa shotom, gusom, 21 i ostalim a gdje da to stavi šta na mojem ima hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju