Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
BB klub?
Pulss:
koliko visoko ? ako kroz voznju bez stajanja ide na pola i preko to bas i nije ok..
Jesi ozraciva sistem, koliko vode ima ?
vktr:
--- Citat: Pulss - 07 Kolovoz, 2013, 19:07:51 ---koliko visoko ? ako kroz voznju bez stajanja ide na pola i preko to bas i nije ok..
Jesi ozraciva sistem, koliko vode ima ?
--- Kraj citata ---
možda ima deci previše, jer nisam gledao kolko sam natočio al znam da kad umočim prst nutra da je malo više mokar nego prije, sjećam se da mi je srednjak mjera za vodu, da ne moram masku skidat i gledat
a za odzračivanje ne znam, pustio sam da radi na leru i kroz onaj šrafić šuplji sam puštao da polako curi kroz cjevčicu par minuta, i malo pod gasom i to je to, nije bilo nešto mjehurića zraka
al nekad je vruć kad ne bi očekivao a nekad je dosta nisko kazaljka kad bi mislio da bi baš trebo bit vruć , čudna mi je ta kazljka skroz, a senzor je novi, možda su žice u kur*u
jel mogu nekako zaustavit benzin da curi iz cjevčice prije nego skinem sa fergazera, jer je nezgodno ovako se borit šarafom protiv benzina
Pulss:
Hm , moze bit da je senzor, il da su zice u kur*u, al cisto sumnjan ;D
Pa nekoliko cm prije karba iskrivi crijevo od goriva u V i eto..
vktr:
--- Citat: Pulss - 07 Kolovoz, 2013, 20:50:13 ---Hm , moze bit da je senzor, il da su zice u kur*u, al cisto sumnjan ;D
Pa nekoliko cm prije karba iskrivi crijevo od goriva u V i eto..
--- Kraj citata ---
pa šta je onda, jesam dobro odzračivo opće?
Pulss:
Ako je tako kako si reka onda si dobro ozracia.. cekaj zimu pa vidi stanje :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju